Suomen kattavin välittäjähaku - Löydä minuutissa alueesi kiinteistönvälittäjä | neliöhinta.fi

Suomen kattavin välittäjähaku – Löydä minuutissa alueesi kiinteistönvälittäjä

Ilmainen palvelu auttaa löytämään alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät

Hyvän kiinteistönvälittäjän löytäminen on ollut tähän asti kuin pelaisit arpapeliä. Kiinteistönvälittäjä on yleensä aina valittu myyntipuheiden ja välittäjäpalkkioiden perusteella. Välittäjissä ja heidän aluetuntemuksissaan on kuitenkin isoja eroja. Halvin ja parhaimmat myyntipuheet omaava välittäjä voi olla sinulle kallein välittäjä. Hyvä kiinteistönvälittäjä voi saada asunnostasi tuhansia – tai jopa kymmeniätuhansia euroja enemmän. On siis tärkeää, kenet valitset kiinteistönvälittäjäksesi.

Kiinteistönvälittäjien vertailu pohjautuu laajaan data-tietokantaan

Palvelu seuraa yksittäisten kiinteistönvälittäjien tekemiä asuntokauppoja, jonka pohjalta se tekee arvioita kiinteistönvälittäjien suoriutumisesta omalla alueellaan. Tietonsa palvelu nojaa suomalaiseen asuntokaupan tilasto- ja datalähteisiin: julkisiin ja yksityisiin tietoihin asuntokaupoista, alueelliseen hintakehitystietoon ja asiantuntijoiden arvioihin eri asuntotyyppien haluttavuudesta. Neliöhinta.fi:n algoritmi kerää jatkuvasti tietoa asuntokaupan myyntitapahtumista ja -muutoksista.

Suora linkki välittäjähakuun –>  tästä

Palvelu on asuntoaan myyvälle ilmainen. Palvelussa olevat välittäjät eivät myöskään maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa.

Löydä alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä