Käyttöehdot | neliöhinta.fi

Käyttöehdot

Neliöhinta.fi -palvelun käyttöehdot

Näitä käyttöehtoja sovelletaan Effortia Oy:n (jäljempänä palveluntarjoaja) tuottaman ja ylläpitämän neliöhinta.fi -palvelun kohdalla. Palvelua käyttävä (jäljempänä Käyttäjä) hyväksyy nämä ehdot käyttäessään palvelua.

Palvelun käyttäminen
Palvelu on käyttäjälleen maksuton. Palveluntarjoaja tekee parhaansa, jotta Palvelu olisi Käyttäjän käytössä jatkuvasti ja häiriöttä. Palvelun virheettömyyttä tai tietojen paikkaansa pitävyyttä ei kuitenkaan voida taata. Palvelu kuitenkin pyrkii parhaansa mukaan korjaamaan selkeästi virheelliset tiedot pois hakutuloksista. Palveluntarjoaja ei vastaa mistään Käyttäjän tai kolmannen välittömistä tai välillisistä menetyksistä, kuluista tai muunlaisista mahdollisista vahingoista, mitkä aiheutuisivat tämän palvelun kautta tarjotusta informaatiosta. Keräämme asiakastietoa aina ensisijaisesti omaan käyttöömme tarjotaksemme palveluitamme käyttöösi. Valikoidut yhteistyökumppanimme käsittelevät tietoja vain pyynnöstämme ja sopimuksin. Tässä lisää tietosuojastamme

Immateriaalioikeudet
Palvelun sisältö ja ulkoasu ovat tekijänoikeuden suojaamia. Palvelussa olevaan aineistoon saattaa myös sisältyä lailla suojattuja tavaramerkkejä. Palvelun omistusoikeus sekä kaikki tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet ovat Palveluntarjoajalla tai muilla palveluntarjoajilla taikka lisenssinhaltijoilla. Käyttäjä voi käyttää suojattua materiaalia omiin henkilökohtaisiin tarkoituksiinsa. Käyttäjällä ei ole ilman tekijän, oikeudenhaltijan ja Palveluntarjoajan nimenomaista kirjallista lupaa oikeutta levittää, julkaista, kopioida, saattaa yleisön saataviin tai muuten kaupallisesti hyödyntää Palvelussa olevaa materiaalia. Käyttäjä ei saa tällä sopimuksella mitään Palveluun liittyviä oikeuksia, paitsi oikeuden käyttää Palvelua näiden käyttöehtojen ja mahdollisten palvelukohtaisten ehtojen mukaisesti. Palveluntarjoajalla on oikeus yksipuolisesti muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle (käyttöehtojen yhteydessä). Muutokset tulevat voimaan heti. Käyttäjä hyväksyy muutetut ehdot jatkaessaan Palvelun käyttöä.

Miksi kannattaa tehdä välittäjähaku neliöhinta.fi:ssa:

  • Maksuton tapa löytää alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät.
  • Palvelun TOP-välittäjät saavat korkeampia myyntihintoja asunnoista.
  • Useimmissa tilanteissa 3000-10 000€ enemmän kuin keskimääräinen välittäjä.
  • Saat helposti yhteydet alueellasi toimiviin välittäjiin: mikäli löydämme alueeltasi ansioituneita välittäjiä, jotka ovat valmiit ottamaan uusia kohteita, välitämme yhteystietosi 1-3 välittäjälle.
  • Palvelun välittäjät ovat laillistettuja ja heidän välittäjäntietonsa on tarkastettu.

Helsingissä 31.05.2024

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä