Antti Lavonen, Huoneistokeskus – Katso 2021 myyntitilastot ja arvostelut Kiinteistönvälittäjä | neliöhinta.fi
029 370 0190
ark. klo 9-17
Löydä välittäjä

Jätä arvio: Antti Lavonen

Anna ja jaa kokemuksesi välittäjän toiminnasta

Arvio 10/10
Arvio 1/10
Arvio 2/10
Arvio 3/10
Arvio 4/10
Arvio 5/10
Arvio 6/10
Arvio 7/10
Arvio 8/10
Arvio 9/10
Arvio 10/10

Vähintään 50 sanaa.

Kiitos arvioinnistasi!

Tee toinen arvonta! Anna arvio toisesta tuntemastasi välittäjästä.
Etsi välittäjä
Oletko myymässä asuntosi? Tee haku ja saat yhteydenotot alueesi parhailta välittäjiltä.
Tee haku

Antti on sinuun yhteydessä. Anna vielä yhteystietosi.

Kiitos!

Yhteydenottopyyntönne on vastaanotettu.
Antti Lavonen

Antti Lavonen

Kiinteistönvälittäjä LKV
Asikkala, Hollola, Lahti, Orimattila

Olen Antti Lavonen, 43-vuotias aktiivinen ja ammattimainen kiinteistönvälittäjä sekä perheenisä Lahdesta. Elän aktiivista elämää niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Töissä minua ohjaa asiakastyytyväisyys, vapaa-ajalla terveellinen elämä ja perhe.

Suorittanut LKV-tutkinnon
Toiminut 19 vuotta välittäjänä

Huoneistokeskus tarjoaa kiinteistönvälitystä yli 65 vuoden kokemuksella. Huoneistokeskus tarjoaa parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisten voimin ympäri Suomen. Huoneistokeskus pyrkii takaamaan onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Antti Lavonen - Tutkinnot/pätevyydet

LKV-pätevyys

Yli 100
Myytyjä asuntoja yhteensä (2023)

Löydä alueesi
kiinteistönvälittäjät.

100% ilmainen välittäjänhaku ja vertailu.

Saat maksuttomat yhteydenotot max. 3 välittäjältä

Jo yli 1000 tyytyväistä toimeksiantoa

Alueet

Tyypeittäin

Kerrostalo
60%
Omakotitalo
30%
Rivitalo
10%

Antti Lavonen - Arvostelut

Monivaiheinen tehtävänantomme sisälsi mm. omakotitalo-, metsä- ja rantakiinteistöjen arvioinnin kahden päällekkäisen kuolinpesän tarpeisiin. Kiinteistöt sijaitsivat Lahdessa ja Asikkalassa. Antti Lavonen selvitti kiinteistöjen tiedot puolestamme ja laati avuksemme todella selkeät arviokirjat, joita pystyimme hyödyntämään perinnönjaossa. Olimme erittäin tyytyväisiä ja siksi päätimme jatkaa yhteistyötä Antti Lavosen kanssa, kun tarvitsimme välittäjää kuolinpesien omistaman omakotitalon myynnissä. Antti Lavonen teki nappisuorituksen myymällä omakotitalon vain viikossa ja alkuperäistä pyyntiä isommalla hinnalla. Suurin projekti oli yllätykseksemme vasta edessä päin, kun alaikäisen kuolinpesän jäsenen vuoksi jouduimme byrokratian pyörteisiin. Mainittakoon, että kuolinpesän osakkaat asuivat toisaalla, joten Antti Lavonen hoiti kaikki tarvittavat asiat Lahden päässä säästäen meidän aikaa ja energiaa. Selvittäessämme myyntiin liittyvia lupa-asioita Antti Lavonen toimi konsultoivassa roolissa, neuvotteli ostajien kanssa myynnin pitkittyessä ja lopulta piti pakan koossa venyen normaalia välittäjän roolia mittavampaan suoritukseen. Omakotitalokaupat pelastuivat ja ostajat pääsivät jouluksi kotiin. Kiitos Antti.

Antti Lavonen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Noora, Espoo
10 Arvio 10/10

Monivaiheinen tehtävänantomme sisälsi mm. omakotitalo-, metsä- ja rantakiinteistöjen arvioinnin kahden päällekkäisen kuolinpesän tarpeisiin. Kiinteistöt sijaitsivat Lahdessa ja Asikkalassa. Antti Lavonen selvitti kiinteistöjen tiedot puolestamme ja laati avuksemme todella selkeät arviokirjat, joita pystyimme hyödyntämään perinnönjaossa. Olimme erittäin tyytyväisiä ja siksi päätimme jatkaa yhteistyötä Antti Lavosen kanssa, kun tarvitsimme välittäjää kuolinpesien omistaman omakotitalon myynnissä. Antti Lavonen teki nappisuorituksen myymällä omakotitalon vain viikossa ja alkuperäisen pyynnin ylittävällä hinnalla. Suurin projekti oli yllätykseksemme vasta edessä päin, kun alaikäisen kuolinpesän jäsenen vuoksi jouduimme byrokratian pyörteisiin. Mainittakoon, että kuolinpesän osakkaat asuivat toisaalla, joten Antti Lavonen hoiti kaikki tarvittavat asiat Lahden päässä säästäen meidän aikaa ja energiaa. Selvittäessämme myyntiin liittyvia lupa-asioita Antti Lavonen toimi konsultoivassa roolissa, neuvotteli ostajien kanssa myynnin pitkittyessä ja lopulta piti pakan koossa venyen normaalia välittäjän roolia mittavampaan suoritukseen. Omakotitalokaupat pelastuivat ja ostajat pääsivät jouluksi kotiin. Kiitos Antti.

Antti Lavonen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Noora, Espoo
10 Arvio 10/10

Homma hoitui paremmin kuin osasi toivoa ja Antti on todella mukava, asiallinen ja ammattitaitoinen virtuoosi!

Antti Lavonen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Anssi, Lahti
10 Arvio 10/10

Todella ammattitaitoinen kiinteistövälittäjä! Myi meidän omakotitalon huolellisesti ja nopeasti!

Antti Lavonen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Tiina, Lahti
10 Arvio 10/10

Todella ammattilaisen toimintaa! Jos tulevaisuudessa tulee asuntokauppaa niin tiedän kenelle soitan.

Antti Lavonen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Juha, Lahti
10 Arvio 10/10

\"Todella nopeaa, joustavaa ja ammattitaitoista palvelua. Iso plussa tavoitettavuudesta, asiakaslähtöisyydestä ja ymmärryksestä\"

Antti Lavonen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Hanna, Heinola
10 Arvio 10/10

\"Antti yhdistää hienosti tiedon ja tunteen. Lämmin suositus\"

Antti Lavonen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Jarkko, Lahti
10 Arvio 10/10

\"Suosittelen Antti Lavosta todellakin! Hän pisti tuulemaan ja asuntokaupat tapahtui hetkessä, vaikka 5 aikaisempaa välittäjää 3 vuoden aikana eivät saaneet aikaiseksi kauppojen syntyä, eivätkä edes ihmisiä katsomaan asuntoani. Kiitos Antti, olet kyllä paras asuntomyyjä!\"

Antti Lavonen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Päivi, Hollola
10 Arvio 10/10

\"Antti hoiti asunnon myynnin ripeästi ja ammattitaidolla. Todella aktiivinen ammattilainen.\"

Antti Lavonen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Jyrki, Lahti
10 Arvio 10/10

\"Antti Lavosen kanssa on helppo asioida! Vastaa nopeasti, ystävällisesti ja kärsivällisesti. Luotettava ja asiantunteva. Päivittää tietoja näkyvyyden saamiseksi. Suosittelen lämpimästi!\"

Antti Lavonen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Mirja, Lahti
10 Arvio 10/10

\"Jos haluaa oikeasti saada talonsa myytyä, niin tässä on oikea kaveri siihen hommaan. Mahtavaa ymmärrystä ja joustoa asiakkaita kohtaan. Huomioi ostajien ja myyjien toiveet ja antaa rautaisella ammattitaidolla neuvot osto- ja myyntitilanteisiin. Hänen kauttaan jos laittaa talonsa myyntiin, niin näkyvyys on taattua! Antilla on vahva osaaminen ja tietämys alati muuttuvista taloteknisistä asioista ja Antti neuvoo tarvittaessa kiperissäkin kysymyksissä\"

Antti Lavonen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Jarno, Askola
10 Arvio 10/10
Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä