Janne Savolainen, Huom! – Katso 2021 tiedot ja arvostelut Kiinteistönvälittäjä | neliöhinta.fi
029 370 0190
ark. klo 9-17
Löydä välittäjä

Jätä arvio: Janne Savolainen

Anna ja jaa kokemuksesi välittäjän toiminnasta

Arvio 10/10
Arvio 1/10
Arvio 2/10
Arvio 3/10
Arvio 4/10
Arvio 5/10
Arvio 6/10
Arvio 7/10
Arvio 8/10
Arvio 9/10
Arvio 10/10

Vähintään 50 sanaa.

Kiitos arvioinnistasi!

Tee toinen arvonta! Anna arvio toisesta tuntemastasi välittäjästä.
Etsi välittäjä
Oletko myymässä asuntosi? Tee haku ja saat yhteydenotot alueesi parhailta välittäjiltä.
Tee haku

Janne on sinuun yhteydessä. Anna vielä yhteystietosi.

Kiitos!

Yhteydenottopyyntönne on vastaanotettu.
Janne Savolainen

Janne Savolainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Yrittäjä
Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi

Janne myy asuntoja alueella Pirkkala, Tampere, Lempäälä. Janne tyoskentelee Huom! toimistossa.

Suorittanut LKV-tutkinnon

Huom Kiinteistönvälitys on osa Realia Group Oy:tä, joka on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Huom! Kiinteistönvälitys Oy on perustettu vuonna 2012 ja sen toimialana on kiinteistönvälitys. Huomissa toimii yli 200 kiinteistövälittäjää.

Janne Savolainen - Tutkinnot/pätevyydet

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Yrittäjä

50-100
Myytyjä asuntoja yhteensä (2020)
300000€
Keskimääräinen arvo

Löydä alueesi
kiinteistönvälittäjät.

100% ilmainen välittäjänhaku ja vertailu.

Saat maksuttomat yhteydenotot max. 3 välittäjältä

Jo yli 1000 tyytyväistä toimeksiantoa

Alueet

Tyypeittäin

Kerrostalo
50%
Omakotitalo
20%
Rivitalo
20%

Janne Savolainen - Arvostelut

Välittäjä hoiti työn tehokkaasti ja hyvin. Hän on asiantunteva ja aktiivinen ja hänet sai hyvin kiinni. Oli aina mukavaa olla yhteyksissä. Ostimme kiinteistön hänen kauttaan ja suosittelimme ja linkitimme hänet heti eteenpäin sukulaisellemme oman kiinteistönsä myyntiin avuksi :)

Ostaja, Kangasala
Arvio 9/10
11.11.2020

Ei olisi voinut paremmin mennä. Janne teki asunnosta realistisen mutta tavoitteellisen arvion. Asiointi oli erittäin mutkatonta ja rehellistä. Sopimusasiat hoituivat helposti, myynti-ilmoitus saatiin julki hyvässä aikataulussa ja asunto taidettiin myydä 10 tuntia ilmoituksen julkaisusta.

Myyjä, Tampere
Arvio 9/10
11.11.2020

Asunto laitettiin myyntiin korona kriisin alkaessa ja itselläkin hieman jännitti et saas nähdä miten myyynnin kanssa käy, mutta Janne hoiti homman maaliin muutamassa viikossa ja melkein pyyntihinnalla. Jannen toiminnasta jäi todella vakuuttava ja ammattimainen kuva. Iso peukku ja kiitos Jannelle ja koko Huomin porukalle! :)

Harri Jääskeläinen, Tampere
Arvio 9/10
11.11.2020

Janne hoiti kaiken kauppaan liittyvän ripeästi ja ammattitaidolla. Janne todella tiesi, mitkä seikat vaikuttavat myyntiaikaan sekä huippu hinnan saamiseen asunnosta ja asunto menikin kaupaksi n. vuorokaudessa yli pyyntihintaan! Koko prosessi oli uskomattoman vaivaton minulle. Välittäjällä todella on väliä ja suosittelen Jannea lämpimästi kaikille asuntoasiasta riippumatta!

Leena Taavitsainen, Tampere
Arvio 9/10
11.11.2020

Kaikki sujui alusta asti loistavasti! Jo ensimmäisestä kädenpuristuksesta kauppojen kättelyyn sujui mallikkaasti ja rentotunnelma asioidessa Jannen kanssa antaa ostajalle ja varmasti myös myyjällekin luottavaisen olon, mikä on tärkeätä kun tehdään elämän isoja päätöksiä. Välittäjän ammattitaito näkyy ja huokuu kauas. Tähtiluokitus asteikolla 1-5 ei mielestäni riitä vaan antaisin jopa 10 jos siihen olisi mahdollisuus.

Sami Jaatinen, Tampere
Arvio 9/10
11.11.2020

Myynti oli tehokasta. Kuvat otettiin nopeasti ja stailaus näytti hyvältä. Kaupat syntyivät käytännössä ennen esittelyä. Kauppojen hoito valtakirjalla oli meille helppoa.

Myyjä, Pirkkala
Arvio 9/10
11.11.2020

Perunkirjoituksen jälkeen annoimme Jannelle äidin asunnon myyntiin. 18 tunnin päästä ilmoituksesta netissä hyväksyimme tarjouksen, joka oli sama kuin myyntihinta. Kaikki kävi erittäin nopeasti ja sujuvasti. Asunto oli Jannen toimesta stailattu hyvin ja rehellisen arvion jälkeen hinta oli sopiva. Olemme erittäin tyytyväisiä ja kiitollisia asioiden hoitamisesta nopeasti ja ammattitaidolla.

Myyjä , Tampere
Arvio 9/10
11.11.2020

Kanadasta kasin on toisinaan haasteellista hoitaa asuntokauppoja. Yhteydenotto Huomille ja asunnon myynti luotettavalle ja asiansa osaavalle kiinteistoalan ammattilaiselle Janne Savolaiselle. Janne hoiti myynnin tehokkaasti. Kun ei ole mahdollista olla itse paikan paalla, on erityisen tarkeaa antaa asiat ammattilaisen hoidettavaksi.

Heli Kristiina Rantala, Kanada
Arvio 9/10
11.11.2020

Asuntomme myynti (jo toinen asunto) sujui jälleen kerran kaikin puolin hienosti, Janne on aina tavoitettavissa ja piti meidät hienosti ajan tasalla kaikesta. Todellinen myyntitykki jota varmasti suositellaan muillekin :)

Katja Orenius, Tampere
Arvio 9/10
11.11.2020

Heti ensitapaamisesta lähtien tuli selväksi, että olemme tekemisissä todellisen ammattilaisen kanssa. Jannen ammattitaito, asiakaslähtöisyys ja positiivinen meininki vakuutti meidät totaalisesti. Tontti myytiin viidessä viikossa ja kaikki sujui todella jouhevasti. Iso kiitos Jannelle!

Myyjä, Nokia
Arvio 9/10
11.11.2020

Täysi kymppi! Todella tehokasta ja ammattitaitoista toimintaa! Myyjänä olen erittäin tyytyväinen Jannen aktiiviseen ja dynaamiseen otteeseen, myös henkilönä hän on todella miellyttävä ja vakuuttava. Kaikki hoitui kuin vettä vain joten voin vilpittömästi suositella!

Päivi Rantanen, Tampere
Arvio 9/10
11.11.2020
Löydä oma välittäjä