Lari Saarinen, Roof Group - Katso 2023 myyntitilastot ja arvostelut Kiinteistönvälittäjä | neliöhinta.fi
Löydä välittäjä

Jätä arvio: Lari Saarinen

Anna ja jaa kokemuksesi välittäjän toiminnasta

Arvio 10/10
Arvio 1/10
Arvio 2/10
Arvio 3/10
Arvio 4/10
Arvio 5/10
Arvio 6/10
Arvio 7/10
Arvio 8/10
Arvio 9/10
Arvio 10/10

Vähintään 50 sanaa.

Kiitos arvioinnistasi!

Tee toinen arvonta! Anna arvio toisesta tuntemastasi välittäjästä.
Etsi välittäjä
Oletko myymässä asuntosi? Tee haku ja saat yhteydenotot alueesi parhailta välittäjiltä.
Tee haku

Lari on sinuun yhteydessä. Anna vielä yhteystietosi.

Kiitos!

Yhteydenottopyyntönne on vastaanotettu.
Lari Saarinen

Lari Saarinen

KiLAT
Helsinki, Vantaa
Arvio 10/10 (7)

Haluatko tuloksekkaan ja miellyttävän asunnon myyntikokemuksen? Myyn asuntoja pääkaupunkiseudulla ja tulen mielelläni arviointikäynnille kotiisi.

Toiminut 6 vuotta välittäjänä

ROOF Group Oy on perustettu vuonna 2013 ja sen toimialana on Kiinteistönvälitys. Roof Groupin toimialueina ovat: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Turku, Varsinais-Suomi, Kirkkonummi, Masala, Vihti, Lohja, Nummela, Hyvinkää, Nurmijärvi, Klaukkala, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Porvoo, Tuusula, Lahti.

Lari Saarinen - Tutkinnot/pätevyydet

KiLAT

50-100
Myytyjä asuntoja yhteensä (2023)

Löydä alueesi
kiinteistönvälittäjät.

100% ilmainen välittäjänhaku ja vertailu.

Saat maksuttomat yhteydenotot max. 3 välittäjältä

Jo yli 1000 tyytyväistä toimeksiantoa

Alueet

Tyypeittäin

Kerrostalo
60%
Rivitalo
20%
Paritalo
10%

Lari Saarinen - Arvostelut

”Kaikki sujui todella hyvin. Välittäjän kanssa oli helppo jutella ja hän antoi asiantuntevaa apua tarvittaviin kysymyksiin ja muihin asioihin. Olemme erittäin tyytyväisiä, kiitos!”O

Lari Saarinen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Ostaja, Vantaa
10 Arvio 10/10

”Kaikki sujui ihan hyvin. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja rauhallinen. Hän ei hosunut eikä painostanut. Sain ihan rauhassa miettiä asioita. Luotin häneen täysin! Eikä merkkiäkään että hän olisi hermostunut minun veivaamisiin ja kysymyksiin

Lari Saarinen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Eija, Porvoo
10 Arvio 10/10

”Kaikki sujui todella hyvin. Välittäjän kanssa oli helppo jutella ja hän antoi asiantuntevaa apua tarvittaviin kysymyksiin ja muihin asioihin. Olemme erittäin tyytyväisiä, kiitos!”

Lari Saarinen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Ostaja, Vantaa
10 Arvio 10/10

”We invited several estate agents over to determine who we would like to sell our house. Our choice fell on Lari Saarinen, as he offered a good ’package’, a competitive fee and, important to us, was easy to communicate with. Lari kept us well up to date during the whole period of the house sale. House and area description for online material had to be adjusted several times so that it would best describe the offered house; This had 2 main reasons, Lari was not familiar with the area and the drawings of the floorplan (sub-contracted) had quite some errors. House pictures, digitalizing of kitchen options and house viewings all went very smooth, with easy communication between Lari and us. Lari was on top of all matters when it came to the sale of the house, we only had to check and sign the online documents, which went quick and smooth. As a comment about Lari, he was professional, honest and humble and very easy to work with, to our mind he did a great job in finding new owners for our house.”

Lari Saarinen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Edward, Vantaa
10 Arvio 10/10

”Homma sujui ainakin ostajan eli meidän näkökulmasta alusta asti sutjakkaasti ja ensiasunnon ostajana kaupanteosta ja siihen liittyvistä prosesseista jäi ehdottoman positiivinen kuva!”

Lari Saarinen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Ostaja, Vantaa
10 Arvio 10/10

”Lari on tähti! Hän myi asuntoni nopeasti ja hallitsi välittäjän tehtävät kokonaisvaltaisesti. Pystyin luottamaan, että Lari hoitaa kaiken ensiluokkaisesti ja pitää minut aina ajan tasalla. Kiitos!”

Lari Saarinen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Vesa H, Helsinki
10 Arvio 10/10

”Miellyttävä persoona. Valittiin välittäjäksi, koska hän ei mitenkään painostanut omilla mielipiteillään esim kohteen hinnoittelussa. Toi esille erilaista myynti ajatusta kohteesta, joka oli haasteellinen. Aktiivinen ote. Ehkä myynnin loppuvaiheessa tuli vähän hätäilyn maku. Lopputulos oli kuitenkin juuri sellainen, mitä haluttiin. Kaupan teko DIAS ohjelmalla oli todella vaivaton ja järkevä. Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus yhteistyöstä.”

Lari Saarinen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Aila, Helsinki
10 Arvio 10/10
Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä