Mari Rautio, Solid House Oy LKV – Katso 2021 tiedot ja arvostelut Kiinteistönvälittäjä | neliöhinta.fi
029 370 0190
ark. klo 9-17
Löydä välittäjä

Jätä arvio: Mari Rautio

Anna ja jaa kokemuksesi välittäjän toiminnasta

Arvio 10/10
Arvio 1/10
Arvio 2/10
Arvio 3/10
Arvio 4/10
Arvio 5/10
Arvio 6/10
Arvio 7/10
Arvio 8/10
Arvio 9/10
Arvio 10/10

Vähintään 50 sanaa.

Kiitos arvioinnistasi!

Tee toinen arvonta! Anna arvio toisesta tuntemastasi välittäjästä.
Etsi välittäjä
Oletko myymässä asuntosi? Tee haku ja saat yhteydenotot alueesi parhailta välittäjiltä.
Tee haku

Mari on sinuun yhteydessä. Anna vielä yhteystietosi.

Kiitos!

Yhteydenottopyyntönne on vastaanotettu.
Mari Rautio

Mari Rautio

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, partner
Espoo, Helsinki, Kauniainen, Kirkkonummi

Kun etsit kodillesi välittäjää, joka tietää mitä tekee ja tekee työtään täydestä sydämestä. Suuri osa minulle myyntiin tulevista kodeista tulee jo suositusten kautta. Avainasemassa palvelu sekä laatu, kun kyseessä on elämän suurin sijoitus. Välitän!

Suorittanut LKV-tutkinnon
Toiminut 5 vuotta välittäjänä
Huippumyyjä (2020)
Huippumyyjä (2019)

Mari Rautio - Tutkinnot/pätevyydet

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, partner

30-50
Myytyjä asuntoja yhteensä (2020)
400000€
Keskimääräinen arvo

Löydä alueesi
kiinteistönvälittäjät.

100% ilmainen välittäjänhaku ja vertailu.

Saat maksuttomat yhteydenotot max. 3 välittäjältä

Jo yli 1000 tyytyväistä toimeksiantoa

Alueet

Tyypeittäin

Kerrostalo
70%
Rivitalo
10%
Omakotitalo
10%

Mari Rautio - Arvostelut

Moi Mari, Alla meidän suositusteksti, johon pyrimme tiivistämään tämän meidän yhteisen, menestyksekkään matkan, joka päättyi kaikin puolin paremmin kuin osasimme ikinä odottaa :). Kiitos vielä kerran erittäin hyvästä työstä. XXXXX sanoivat sinun muuttaneen heidän elämänsä ja voimme todellakin sanoa sitä samaa. ”Mari on välittäjä, joka todella välittää. Saimme jo ensitapaamisella Marista todella hyvän kuvan ja tuntui, että löysimme heti yhteisen sävelen. Siksi valitsimme Marin sekä etsimään meille uutta kotia ostotoimeksiannolla että myymään silloista kotiamme. Molemmissa toimeksiannoissa Mari ylitti odotuksemme: Hän löysi meille unelmiemme omakotitalon ja myi silloisen rivitalokotimme ensinäytöllä reilusti yli pyyntihinnan. Voimme lämpimästi suositella Maria, joka on ammattitaitoinen, ahkera, sitkeä ja luotettava.”

Ostaja ja myyjä, Espoo
Arvio 10/10
7.8.2021

Tutustuin Mariin puhelimitse ja tunsin jo sitä kautta, että asiani on ammattilaisen käsissä. En ollut tavanomainen asiakas hänelle, en ostanut, enkä myynyt vaan pyysin realistista asunnon arviota. Hän oli joka tavalla auttavainen ja tunsin, että hän haluaa parhaan mahdollisen avun antaa, koska asiani oli arkaluontoinen. Asiat sujuivat erinomaisella tavalla ja minulle jäi hänestä välittävä, iloinen, positiivinen ja asiantunteva olo. Toivottavasti saan tehdä hänen kanssaan vielä yhteistyötä.

Turkulainen, Espoo
Arvio 10/10
9.4.2021

Valitsimme Marin välittäjäksi asunnollemme, koska vakuutuimme hänen jämäkästä, aktiivisesta ja iloisesta työskentelystä heti ensi tapaamisella. Asunnon myyminen Marin kanssa oli helppoa, nopeaa ja sujuvaa. Marilta sai apua ja neuvoja koko myyntiprosessin ajan. Myynti-ilmoitus tehtiin huolella ja ammattimaisesti ja kaupat tehtiinkin heti ensiesittelyn jälkeen. Kokonaisuudessaan asunnon myyminen ei olisi voinut mennä sujuvammin. Saimme asunnostamme korkeamman hinnan mitä pyysimme.

Myyjä, Helsinki
Arvio 10/10
9.4.2021

Yhteistyö toimi tosi hyvin ja oltiin tosi tyytyväisiä miten asiat saatiin hoidettua! Kotimme myytiin ensimmäisen esittelyn jälkeen täyteen rahaan.

Myyjä, Espoo
Arvio 9/10
11.11.2020

Asunnon myynti sujui erittäin hyvin ja nopeasti. Asiallista ja sujuvaa toimintaa alusta loppuun.

Myyjä, Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020

Valitsimme Marin välittäjäksi asunnollemme, koska vakuutuimme hänen jämäkästä, aktiivisesta ja iloisesta työskentelystä heti ensitapaamisella. Asunnon myyminen Marin kanssa oli helppoa, nopeaa ja sujuvaa. Marilta sai apua ja neuvoja koko myyntiprosessin ajan. Myynti-ilmoitus tehtiin huolella ja ammattimaisesti ja kaupat tehtiinkin heti ensiesittelyn jälkeen. Kokonaisuudessaan asunnon myyminen ei olisi voinut mennä sujuvammin.

Myyjä , Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020

Mari vakuutti meidät välittäjänä heti ensimmäisellä tapaamiskerralla - rautainen ammattitaito, iloisuus, ihmisläheisyys ja referenssit vakuuttivat meidät ja päätimme antaa kotimme Marille myyntiin. Marilla oli alusta alkaen selvät sävelet myyntisuunnitelman ja hinnan suhteen. Myyntiesite kuvineen oli tehty huolellisesti ja tyylikkäästi. Kommunikointi oli ajantasaista ja helppoa. Kotimme myytiin jo ennen ensiesittelyä yli pyydetyn hinnan.

Myyjä, Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020

Kun Mari tuli meille arviokäynnille, melkein unohdimme, että meillä oli käynyt jo muita välittäjiä. Hänen ihanan pirteä luonne toi mukanaan energiaa ja selvät sävelet miten lähtisimme kotiamme myymään. Me olimme etukäteen valinneet "kokemusvuosien" perusteella toisen välittäjän, mutta meidän mieli muuttui täydellisesti tämän tapaamisemme aikana. Mari piti meidät todella hyvin ajantasalla missä mennään ja koti myytiin pian julkaisun jälkeen.

Myyjä, Espoo
Arvio 9/10
11.11.2020

Saimme Marilta erinomaista palvelua, ja emme olisi voineet parempaa yhteistyötä toivoa. Koko prosessi sujui vaivattomasti ja Mari tarjosi kokonaisvaltaista tukea koko ostoprosessin ajan. Vahva suositus siis Marille. Tulemme soittamaan Marille sitten kun olemme myymässä ostamaamme kotia ja suosittelemme suuresti myyntiä harkitseville.

Ostaja, Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020

Todella hyvin!

Ostaja , Espoo
Arvio 9/10
11.11.2020

Kaikki sujui ongelmitta. Kyseessä oli meille ensiasunnon osto ja asiat hoituivat ripeästi. Asuntokaupat tuntuivat helpoilta ja nopeilta.

Ostaja , Vantaa
Arvio 9/10
11.11.2020

Saimme Marista hyvän ja ammattinsa osaavan kuvan heti ensi tapaamisessa. Mari antoi meille selkeät ohjeet asuntomme kuvausta ja esittelyjä varten. Hän piti meidät aina ajan tasalla kaikissa vaiheissa. Jos ja kun meillä oli omia näkemyksiä, niistäkin oli helppoa ja mukavaa keskustella hänen kanssaan. Voimme suositella Maria lämpimästi.

Myyjä , Espoo
Arvio 9/10
11.11.2020

Kaikki sujui erittäin hyvin ja sujuvasti. Välittäjä oli ammattitaitoinen, aktiivinen ja positiivinen. Voin suositella.

Myyjä, Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020

Voin suositella ostajan näkökulmasta. Etsimme omaa kotia pitkään ja ihmeellistä on se, että välittäjät eivät vastaa yhteydenottopyyntöihin. Marilta vastaus tuli todella nopeasti ja hänestä näki, että hän on asiakaspalvelija isolla A:lla. Esittely järjestyi nopeasti ja esittelyssä saimme katsoa kotia kaikessa rauhassa. Mari osasi vastata meidän kysymyksiimme ja pian teimmekin tarjouksen. Täysi 10!

Ostaja, Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020

Todella hyvä palvelu. Jäi sellainen fiilis, että sain rahalle vastinetta ja enemmänkin. Ystävällinen ja erittäin asiantunteva asenne koko ajan. Lisäksi kaikki sujui hyvin nopeasti. Minun ei tarvinnut tehdä käytännössä mitään. Yksi erityinen plussa oli asunnon stailaus, koska olin myynyt jo suuren osan huonekaluistani pois. Asunnosta tuli upea ja koti myytiin todella nopeasti. Olen suositellut Maria myös ystävilleni.

Myyjä , Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020

Mari hoiti kaiken alusta loppuun ammattimaisesti ja tehokkaalla otteella. Iloinen asenne, hyvät neuvot ja hyvä lopputulos oli juuri sitä mitä haimme. Lämmin suositus Marille!

Myyjä , Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020

Mari tuntuu tekevän työtään koko sydämellään. Hän oli erittäin aktiivinen ja auttavainen koko prosessin ajan. Erittäin lämmin suositus

Ostaja , Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020

Lämpimistä lämpimin suositukseni reipasotteiselle, idearikkaalle, ihmisläheiselle, aidolle, välittävälle, kodin myyntiin omistautuneelle ja siihen panostavalle, asiakkaan parasta ajattelevalle ja visuaalisesti äärettömän lahjakkaalle Marille. Paras kohtaamani välittäjä, joka teki asunnonmyynnistä miellyttävän, ei stressaavan kokemuksen.

Myyjä , Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020

Mari oli erittäin ystävällinen ja mukava välittäjä. Kaikki asioiminen hänen kanssaan sujui mutkattomasti ja joustavasti. Olimme ostaja osapuolena ja kokemus oli kaiken kaikkiaan hyvä ja miellyttävä. Jos olisimme myymässä asuntoa Mari olisi varmasti ykkösvaihtoehto välittäjäksi. Voimme suositella Maria lämpimästi.

Ostaja , Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020

Jo ensimmäinen tapaaminen loi luottamuksen myyjän ja välittäjän välille siitä, että asunnon myynti on osaavissa käsissä ja markkinointisuunnitelma sekä hintataso perustellut. Asunnon myynti toteutettiin nopeasti ja onnistuneesti välittäjän tekemän suunnitelman mukaisesti.

Myyjä , Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020

Työskentely Marin kanssa oli ihmisläheistä, tehokasta ja luotettavaa. Mari ei ollut vain välittäjä vaan kumppani. Olimme koko ajan tietoisia missä asuntomme myynnissä mentiin, joka oli minulle monen asunnon myyneenä poikkeuksellista. Asunnon vaihdon ollessa edessä, voin suositella Maria lämpimästi jos haluat ihmisläheistä tapaa tehdä asuntokauppaa.

Myyjä , Espoo
Arvio 9/10
11.11.2020

Yhteistyö Marin kanssa lähti sujumaan todella hyvin ja vauhdilla heti alusta asti. Myyjinä meillä oli tunne, että voimme todella luottaa häneen sekä näkemyksiin ja ajatuksiin kotimme myynnistä. Marilla on aikaansaava, tehokas, mutta samalla myös ihmisläheinen ote työhön. Olemme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen. Suosittelemme Maria erittäin lämpimästi.

Myyjä, Espoo
Arvio 9/10
11.11.2020

Koko prosessi sujui todella hyvin. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja asiallinen. Tiedonkulku sujui hyvin. Aivan täydellinen välittäjä. Suuri kiitos kärsivällisyydestä, tuesta ja osaamisesta.

Ostaja , Espoo
Arvio 9/10
11.11.2020

Kiitos Mari hyvästä, helposta ja innostuneesta palvelusta. Kerrankin oli välittäjä, jota voin oikeasti suositella!

Myyjä , Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020

Tulen suosittelemaan sinua kaikille tutuilleni! Olet muuttanut käsitystäni välittäjistä.

Myyjä, Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020

Sain Marilta aivan mahtavaa palvelua asuntoni myynnin kanssa. Minulla tuli sellainen olo, että minun etujani ajateltiin, eikä niin, että olisi kiinnostanut vain nopea ja helppo välityspalkkio. Tykkäsin erityisesti siitä, että infosit minua koko ajan mitä oli tapahtumassa tai mikä tilanne milloinkin oli. Asunnon myynti eteni nopeasti ja minulla jäi kaikesta hyvä mieli. Täyden kympin välitys! Olet Mari ihana!

Myyjä , Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020
Löydä oma välittäjä