Mira Pohjola, RE/MAX – kiinteistönvälittäjän arvostelu Kiinteistönvälittäjä | neliöhinta.fi
029 370 0190
ark. klo 9-17

Jätä arvio: Mira Pohjola

Anna ja jaa kokemuksesi välittäjän toiminnasta

Arvio 10/10
Arvio 1/10
Arvio 2/10
Arvio 3/10
Arvio 4/10
Arvio 5/10
Arvio 6/10
Arvio 7/10
Arvio 8/10
Arvio 9/10
Arvio 10/10

Vähintään 50 sanaa.

Kiitos arvioinnistasi!

Tee toinen arvonta! Anna arvio toisesta tuntemastasi välittäjästä.
Etsi välittäjä
Oletko myymässä asuntosi? Tee haku ja saat yhteydenotot alueesi parhailta välittäjiltä.
Tee haku

Mira on sinuun yhteydessä. Anna vielä yhteystietosi.

Kiitos!

Yhteydenottopyyntönne on vastaanotettu.
Mira Pohjola

Mira Pohjola

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, KiAT
Espoo, Helsinki, Vantaa
Arvio 10/10

Mira työskentelee asuntojen parissa PK-seudulla. Ota yhteyttä, kun haluat ammattitaitoisen välittäjän huolehtimaan asuntokaupastasi.

Suorittanut LKV-tutkinnon
Toiminut 8 vuotta välittäjänä

Kiinteistömaailma on valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju yli 100 myymälällä. Kiinteistömaailmalla on noin 700 kiinteistövälittäjää eri puolilla Suomea. Kiinteistömaailma Oy:llä on kaksi liiketoimintaa. Täyden palvelun kiinteistönvälitystä Kiinteistömaailma-brändin alla, jonka asuntomyymälät ovat itsenäisten franchisingyrittäjien omistamia osakeyhtiöitä.

30-50
Myytyjä asuntoja yhteensä (2020)
200000€
Keskimääräinen arvo

Alueet

Tyypeittäin

Kerrostalo
90%
Rivitalo
10%

Arvostelut

Ystäväni suositteli Mira Pohjolaa minulle kun olin myymässä asuntoani. Tapasimme Miran kanssa sunnuntaina, asunto meni myyntiin maanantaina ja ensimmäinen tarjous, jonka päädyin hyväksymään, tuli tiistaina. Prosessi meni uskomattoman nopeasti ja helposti. Saimme asunnosta selkeästi alueen keskihintoja korkeamman hinnan alle kahdessa vuorokaudessa ilmoituksen julkaisemisesta. Mira piti minut kokoajan päivitettynä missä mennään ja hoiti kaiken huolellisesti ja tehokkaasti. Tämä oli ensimmäinen asuntokauppani ja tästä jäi kyllä todella hyvä fiilis! En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen enkä todellakaan olettanut että asuntokaupat voisi olla näin nopea prosessi. Ehdottomasti suosittelen häntä jatkossa tutuille, tai pyydän apua kun seuraavan kerran olen samassa tilanteessa.

Pia IIramo, Helsinki
Arvio 10/10
8.4.2021

Luotin Miraan jo toista kertaa asuntoni myynnissä ja kaikki sujui yhtä hienosti kuin edellisellä kerralla. Sain todella hyvän hinnan asunnostani taloyhtiön nopeimmalla myyntiajalla. Yhteydenpito oli mutkatonta ja välittäjä kävi saadut tarjoukset erittäin tarkasti läpi. Mira auttoi minua myös asuntoni stailauksessa ennen valokuvausta. Hän hoiti kaupanteon puolestani valtakirjalla ja ajoi Hyvinkäälle tekemään kaupat, jotta ostajan ei tarvitse liikkua julkisilla korona aikaan. Voin lämpimästi suositella Miraa kaikille asunnon myyntiä suunnitteleville. Myyjä

Taina Petrell, Helsinki
Arvio 10/10
1.4.2021
Löydä oma välittäjä