Nina Julkunen, Nina Julkunen LKV – Katso 2021 myyntitilastot ja arvostelut Kiinteistönvälittäjä | neliöhinta.fi
029 370 0190
ark. klo 9-17
Löydä välittäjä

Jätä arvio: Nina Julkunen

Anna ja jaa kokemuksesi välittäjän toiminnasta

Arvio 10/10
Arvio 1/10
Arvio 2/10
Arvio 3/10
Arvio 4/10
Arvio 5/10
Arvio 6/10
Arvio 7/10
Arvio 8/10
Arvio 9/10
Arvio 10/10

Vähintään 50 sanaa.

Kiitos arvioinnistasi!

Tee toinen arvonta! Anna arvio toisesta tuntemastasi välittäjästä.
Etsi välittäjä
Oletko myymässä asuntosi? Tee haku ja saat yhteydenotot alueesi parhailta välittäjiltä.
Tee haku

Nina on sinuun yhteydessä. Anna vielä yhteystietosi.

Kiitos!

Yhteydenottopyyntönne on vastaanotettu.
Nina Julkunen

Nina Julkunen

Ylempi Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, Ympäristösuunnittelija AMK
Helsinki, Porvoo, Sipoo, Vantaa

Laadukasta kiinteistönvälityspalvelua pääkaupunkiseudulla ja itäisellä Uudellamaalla! Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä menestyksekkäästi 8 vuoden ajan ja tehnyt yli 450 asunto- ja kiinteistökauppaa.

Suorittanut LKV-tutkinnon
Toiminut 11 vuotta välittäjänä

Nina Julkunen - Tutkinnot/pätevyydet

Ylempi Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV

Yli 100
Myytyjä asuntoja yhteensä (2022)

Löydä alueesi
kiinteistönvälittäjät.

100% ilmainen välittäjänhaku ja vertailu.

Saat maksuttomat yhteydenotot max. 3 välittäjältä

Jo yli 1000 tyytyväistä toimeksiantoa

Alueet

Tyypeittäin

Kerrostalo
70%
Omakotitalo
20%
Rivitalo
10%

Nina Julkunen - Arvostelut

Annoin vapaat kädet Ninalle toimia asuntoni myynnissä, koska tiesin jo etukäteen, miten ammattitaitoinen hän on. Kaupat ei syntyneet hetkessä, syynä ehkä asunnon koko ja myös ajankohta - juuri joulun alla. Mutta Ninalta eivät keinot lopu, ja sopivat ostajat löytyivät. Asiapapereiden ja varsinaisen kaupantekotilaisuuden Nina hoiti asiallisesti, järkevästi ja ammattitaidolla. Ninalla on myös paitsi osaaminen, myös sydän paikallaan työssään, ja

Nina Julkunen
9/10 Based on 1 Reviews 10
Tuula Syrjälä, Helsinki
10 Arvio 9/10

Todella positiivinen kokemus Huom! kanssa! Tykkään miten Nina pyrki proaktiivisesti luomaan kaupan ehtoja molemmille osapuolille. Näin sen pitää mennäkin.

Nina Julkunen
9/10 Based on 1 Reviews 10
Peter Lunberg, Pk-seutu
10 Arvio 9/10

Välittäjäni Nina Julkunen oli loistava työssään. Kohde oli kaiketikin hiukan vaikea, mutta sujui hienosti ja omasta mielestäni suht nopeastikin. Voin suositella Ninaa kenelle tahansa :).

Nina Julkunen
9/10 Based on 1 Reviews 10
Riitta Multala, Pk-seutu
10 Arvio 9/10

Kaikki sujui paremmin kuin hyvin. Kaupat saatiin tehtyä tosi nopeasti ja välittäjä oli ammattitaitoinen ja asiansa osaava miellyttävä käytöksinen ja huippu hyvä.

Nina Julkunen
9/10 Based on 1 Reviews 10
Anne Pohjola, Helsinki
10 Arvio 9/10

Ninan kanssa yhteistyö oli sujuvaa, hän piti meidät koko ajan ajantasalla sekä myöskin vastasi viesteihin ja soittoihin todella nopeasti. Nina huomioi kaikki toiveemme ja pyyntömme esittelykuvien ja -tekstin, näyttöaikataulujen ym. suhteen. Kaupatkin tehtiin todella nopeasti, joten emme voi olla muuta kuin tyytyväisiä.

Nina Julkunen
9/10 Based on 1 Reviews 10
Myyjä, Sipoo
10 Arvio 9/10

Kauppakohde oli varmasti myyjälle/esittelijälle haastava, sillä siitä ei ollut paljoakaan positiivista sanottavaa. Rehellinen kuva jäi kyllä Ninasta. Voin suositella. Todella mukava ihminen

Nina Julkunen
9/10 Based on 1 Reviews 10
Sari Aaltonen, Pk-seutu
10 Arvio 9/10

Wonderful service by a great person! From the first contact we have received careful attention, immediate response to any of our questions and inquiries, and answers and advices with a clear professional value! We can highly recommend Nina Julkunen and her Huom! to anyone stepping into a real estate market!

Nina Julkunen
9/10 Based on 1 Reviews 10
Pavel Yanev, Pk-seutu
10 Arvio 9/10

Talomme oli joka suhteessa haastava myyntikohde. Onneksi välittäjän asiantuntemus, ammattitaito ja palvelualttius auttoivat meitä myynnin kaikissa vaiheissa ja talo saatiin loppujen lopuksi myydyksi. Nina ei jättänyt "yhtään kiveä kääntämättä", vaan kaikki asiat ratkottiin nopeasti vuoden- ja vuorokaudenajasta riippumatta. Hän teki talon myynnin edistämiseksi paljon enemmän kuin keneltäkään olisi voitu kohtuudella vaatia.

Nina Julkunen
9/10 Based on 1 Reviews 10
Klaus Olkkola, Pk-seutu
10 Arvio 9/10

Kunhan kävimme näytössä.. seuraavalla viikolla huomattiinkin olevamme jo pankissa ja hetkeä myöhemmin hyväksytyn tarjouksen kanssa. Siitä viikonpäästä Nina laittoikin asuntomme myyntiin, ennen viikon vaihdetta oli omakin myyty... Melkoinen asuntovälityksen mestariteos on koostunut 3 viikosta :D En tiennyt että olimme ostamassa uutta kotia.

Nina Julkunen
9/10 Based on 1 Reviews 10
Julius Hjelt, Helsinki
10 Arvio 9/10

Löysin Etuoven kautta kiinnostavan asunnon ja otin asunnon välittäjään Nina Julkuseen yhteyttä. Luottamus syntyi heti mikä on minulle ensiarvoisen tärkeää asiakaspalvelussa. Sain tarvittavat tiedot ja vastaukset kysymyksiini nopeasti. Tein ostopäätökseni vielä etänä, elikä en ollut sillä hetkellä Suomessa joten luottamus on tässä se avainsana. Kaupat teimme valtakirjalla ja kaikki sujui täyden kympin papukaijamerkillä. Kiitos hyvästä asiakas

Nina Julkunen
9/10 Based on 1 Reviews 10
Satu Salonen, HKI
10 Arvio 9/10
Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä