Pauli Paunonen, Nord LKV – Katso 2021 tiedot ja arvostelut Kiinteistönvälittäjä | neliöhinta.fi
029 370 0190
ark. klo 9-17
Löydä välittäjä

Jätä arvio: Pauli Paunonen

Anna ja jaa kokemuksesi välittäjän toiminnasta

Arvio 10/10
Arvio 1/10
Arvio 2/10
Arvio 3/10
Arvio 4/10
Arvio 5/10
Arvio 6/10
Arvio 7/10
Arvio 8/10
Arvio 9/10
Arvio 10/10

Vähintään 50 sanaa.

Kiitos arvioinnistasi!

Tee toinen arvonta! Anna arvio toisesta tuntemastasi välittäjästä.
Etsi välittäjä
Oletko myymässä asuntosi? Tee haku ja saat yhteydenotot alueesi parhailta välittäjiltä.
Tee haku

Pauli on sinuun yhteydessä. Anna vielä yhteystietosi.

Kiitos!

Yhteydenottopyyntönne on vastaanotettu.
Pauli Paunonen

Pauli Paunonen

Toimitusjohtaja, Founder, LKV, LVV
Espoo, Helsinki, Vantaa

Hei. Olen Pauli. Nord LKV:n toimitusjohtaja ja perustaja. Alalla olen ollut 8 vuotta. Myyn asuntoja PK-seudulla. Työssäni pyrin aina täydellisyyteen ja hankkimaan asunnon tai kiinteistön omistajalle korkeimman mahdollisen kauppahinnan.

Suorittanut LKV-tutkinnon

Pauli Paunonen - Tutkinnot/pätevyydet

Toimitusjohtaja, Founder, LKV, LVV

50-100
Myytyjä asuntoja yhteensä (2020)
500000€
Keskimääräinen arvo

Löydä alueesi
kiinteistönvälittäjät.

100% ilmainen välittäjänhaku ja vertailu.

Saat maksuttomat yhteydenotot max. 3 välittäjältä

Jo yli 1000 tyytyväistä toimeksiantoa

Alueet

Tyypeittäin

Kerrostalo
70%
Paritalo
10%
Rivitalo
10%

Pauli Paunonen - Arvostelut

Loistava heppu. Väittäisin olevan täydellinen kiinteistövälittäjä.

SAMI LUOMA-AHO, KALLIO, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Paulissa yhdistyi ammattimaisuus, myyntihenkisyys, ihmisläheisyys ja sosiaalisuus. Viimisen päälle asuntomyyjä siis. Jo ensi tapaamisesta syntyi luotettava asiakassuhde ja kommunikaatio koko prosessin läpi oli ensiluokkaista. Myyntihinnan hän arvioi hieman muita välittäjiä alemmaksi, mutta toteutunut hinta yllätti kyllä aivan kaikki positiivisesti.

MYYJÄ, KALLIO, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Paras myyjä asunnolleni mitä olisin voinut kuvitella! Asuin ja oleskelin koko toimeksiantoajan ulkomailla mutta asiat sujuivat kuin välimatkaa ei olisi ollut lainkaan. Olin koko ajan ajantasalla missä mentiin ja sieltähän se Pauli kaivoi lopuksi yhtiön myyntiennätyksen asunnolle!

ANNIKA MUSTALAHTI, HAKANIEMI, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Pauli on avoin, helppo hoitaa asiota yhdessä, rehellinen, asiansa osaava ja tehokas, mikään ei olisi voinut sujua paremmin. Ei voi olla tästä parempaa asunnonvälittäjää. Arvosanaan 10 antaisin Paulille toisen kympin lisää.

MYYJÄ, TILKKA / PIKKU HUOPALAHTI, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Kotimme myytiin ensiesittelystä. Sanansamittainen Pauli

HEIKKI KERVINEN, LÄNSI-PAKILA, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Homma toimi kaikin puolin erinomaisesti, minut pidettiin ajantasalla tilanteesta ja asunnon myynti hoitui määrätietoisella asenteella. Kämppäni myytiin kuudessa päivässä, nyt kun kaupat on tehty ja uutta asuntoa katselen saan Paulilta kullanarvoisia arvioita kiinnostavista kohteista.

JUSSI NAUKKARINEN, VALLILA, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Huolellinen kohteen tietojen päivitys ja asuinalueen arvon tuntemus ennen myynnin aloitusta tuottivat nopeat kaupat luottamuksellisesti. Olen jo suositellut nuorta hyvin myyntiorientoitunutta välittäjää tuttavilleni.

LAURI SUUTELA, MUNKKINIEMI, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Välittäjää valitessamme kiinnitimme erityisesti huomiota Paulin energiaan, innostuneisuuteen ja asiaan perehtyneisyyteen. Haastattelimme monta kokenutta välittäjää, mutta valitsimme Paulin. Arvasimme että Pauli pelkästään odottele netin ja lehti-ilmoitusten kautta tulevia ostajia vaan käyttää aktiivisesti verkostojaan hyvien ostajakandidaatttien löytämiseksi. Juuri näin kävi. Paulin arviot olivat myös erittäin realistisia eikä lupaillut turhia mutta puhuttiin mahdollisuuksista toki. Kaikki toteutui kuten suunniteltiin ja ajateltiin, paitsi että yllätys oli kaikin puolin myös positiivinen. Odotukset ylittyivät kaikin puolin kaikilla osapuolilla. Todella nopeaa, tehokasta, energistä ja osaavaa. Välityskohteemme oli Helsingin Kalliossa. Suosittelemme 5 tähdellä.

SAMI NAAPURI, TORKKELINMÄKI / KALLIO, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Todellinen ammattilainen ja asiansa osaava. Käytämme varmuudella, kun seuraavan kerran tarvitsemme kiinteistönvälittäjää. Suosittelen lämpimästi!

MIKA SVANTE, PALOHEINÄ, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Pauli Paunonen hoiti Sörnäisten asuntomme myynnin vuonna 2014. Asiat hoituivat kiitettävästi

HEIKKI JA MARJA-LIISA MÄKINEN, SÖRNÄINEN, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Hyvin meni! Ammattimainen välittäjä ja hyvä asenne + energia. Suosittelen ehdottomasti muillekin!

JUHA TUOMI, ULLANLINNA, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Kaikki sujui todella hyvin, välittäjä teki sovitut asiat sovitulla tavalla, jonka lisäksi hänen näkemyksensä kauppahinnasta osui juuri oikeaan. Ammattitaitoinen ja mallikelpoisesti asiansa hoitava välittäjä, jota voin todellakin suositella eteenpäin!

MYYJÄ, KALLIO, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Pauli todella kova ja ammattitaitoinen myyntimies, joka nauttii työstään. Ja kaiken lisäksi hemmetin mukava jätkä!

JUSSI-PEKKA PARTIO, KALLIO, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Kaikkineen asuntoni myynti sujui kesästä ja parin vuoden päästä tulevasta putkiremontista huolimatta sujuvasti. Myyntitoiminta oli nuorekkaan energistä ja ammattitaitoista sekä rehellistä, eli sekä myyjää että ostajaa huomioonottavaa ja palvelevaa. Palvelusta jäi hyvin positiivinen kuva.

MARJA-LIISA KOKKO, KALLIO, HELSINKI
Arvio 8/10
3.3.2021

Silloin täytyy antaa täydet pisteet, kun kaikki meni niinkuin sovittiin ja lopputulokseen olivat kaikki osapuolet tyytyväisiä! Joku sanoisi: ei huono!

ARJA KANGASSALO, HERTTONIEMI, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Pauli myi asuntomme yli pyyntihinnan ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Voimme suositella Paulia varauksetta kaikille kodin myyntiä harkitseville. Paulin kanssa on erittäin miellyttävä tehdä yhteistyötä ja hän pitää sinut ajan tasalla myyntiprosessin etenemisestä.

SUVI HACKLIN, KAMPPI, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Loistava asuntovälittäjä! Odotin paljon, mutta sain enemmän. :) Pauli myi asuntoni parissa päivässä ennen ensiesittelyä. Taloyhtiön hintaennätys taisi mennä uusiksi. Suosittelen.

VILLE-VEIKKO SJÖHOLM, MYLLYPURO, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Pauli antoi itsestään erinomaisen ensivaikutelman ja nuoresta iästään huolimatta koimme heti olevamme tekemisissä raudanlujan ammattilaisen kanssa. Asuntomme myytiin kolmessa päivässä ja lopullinen myyntihinta nousi yli alkuperäisen lähtöhinnan. Vaikka kaikki tapahtuikin todella nopeasti, Pauli piti meidät todella hyvin ajan tasalla siitä missä mennään. Tähän kun vielä lisätään se, että kaikki järjestelyt toimivat moitteettomasti sopimuksen allekirjoituksesta kauppojen tekoon, niin voidaan puhua täyden kympin suorituksesta! Kokemuksemme perusteella voimme, ja tulemme varmasti suosittelemaan Paulia jatkossa kaikille asuntokauppaa aikoville tutuillemme.

MATTI PUOLITAIVAL, KIVIKKO, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Kiitos Paulille ammattimaisen hienosti hoidetuista asuntokaupoista. Paulin myynti- ja asiakaspalvelutaidot sekä juridinen osaaminen ovat erinomaiset. Hän ottaa kunnolla selvää tärkeistä asioista ja osaa vastata myös asunnonostajan kysymyksiin. Tärkeää myös, että hän on aina tavoitettavissa. Pauli on aktiivinen, positiivinen ja täynnä energia. Tsemppiä, Pauli!

OLGA JOEVEER, ITÄ-HAKKILA, VANTAA
Arvio 10/10
3.3.2021

Pauli on äärettömän luotettava ja asiansa osaava asunnonvälittäjä. Pauli hoitaa kaiken. Minä huolehdin vain kodin laittamisesta edustuskuntoon. Aina ajallaan siellä missä pitääkin ja raportoi huolellisesti meneillään olevista asioista. En jatkossa edes mieti minkä välittäjän otan. Se on Pauli. Täys kymppi.

SATU PIHLHJERTA, SIMONKYLÄ, VANTAA
Arvio 10/10
3.3.2021

Välittäjä, joka on luotu myymään asuntoja ja tekemään unelmista totta. Jos mietit välittäjää oman asunnon myyntiin, älä mieti enää vaan nappaa Pauli myymään kotisi!

ANNELI RUUSKANEN, KANNELMÄKI, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Erityistä sinussa verrattuna muihin välittäjiin on kaupantekoon tähtäävä asenne.

HEIKKI RAUHALA, KILO, ESPOO
Arvio 10/10
3.3.2021

Ensivaikutelma alusta lähtien oli positiivinen. Kilpailutin välittäjät palvelun kautta ja Pauli oli ensimmäinen, joka soitti ja oli niin reippaan kuuloinen puhelimessa, että teki vaikutuksen. Sitten soitosta viikon päästä tapasin kaikki neljä välttäjää ja Pauli oli viimeinen. Hän huomasi heti, että olin jo tavannut kolme välittäjää ja kuunnellut kainenlaista ja kävikin suoraan asiaan. Hän oli tehnyt kotiläksynsä hyvin ja esitteli asiansa selkeästi, rehellisesti ja kohteliaasti. Ei makeillut eikä luvannut liikoja. Mietin asiaa yön yli, että kenet valitsen. Valinta oli helppo: ehdottomasti Pauli. Ja sen jälkeen asunnon myynnistä ei sitten tarvinnutkaan huolehtia. Mitä nyt kävin muutaman kerran leikkaamassa nurmikon. Kaikki sujui meidän kannalta helposti ja saimme juuri sen hinnan, mitä halusinne. Tyylikkäästi hoidettu alusta loppuun! Aiomme kaikille kehua välitysliikettä ja Paulia. Mikäli haluamme ostaa tai myydä jotain, haluamme Paulin välittäjäksi.

KIRSI PAASILINNA, NEIDONKALLIO, KIRKKONUMMI
Arvio 10/10
3.3.2021

Miellyttävä, luotettava ja tehokas kuvaavat Paulin tyyliä hyvin. Suosittelen kaikille asunnon myyntiä harkitseville!

PAULA NIKKANEN, TUOMARILA, ESPOO
Arvio 10/10
3.3.2021

Jos kaipaatte vauhtia asunnon myyntiin, niin tässä on mies paikallaan siihen hommaan. Energinen, aikaansaava, mukava ja välittäjien joukosta erottuva. Ihan huima ero muihin välittäjiin nähden! Todella Rockstara! Kiitos yhteistyöstä!

LEA HÖÖK, VUOSAARI, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Paras välittäjä, jonka olen kohdannut tähän mennessä. Osaava ammattilainen, joka piti meidät hyvin ajan tasalla. Asuntomme myytiin alle viikossa, ja Paulin avulla kaikki sujui mutkattomasti. Auttoi myös uuden asunnon etsimisessä.

DANIEL BELMOULOUD, MARTINLAAKSO, VANTAA
Arvio 10/10
3.3.2021

Todella asiallisesti, nopeasti ja hyvin hoidetut asuntokaupat. Tästä välittäjästä pelkästään positiivista sanottavaa. Suosittelen lämpimästi muillekin.

SARI JUMPPANEN, SIMONKYLÄ, VANTAA
Arvio 10/10
3.3.2021

Olimme tavanneet Paulin aikaisemmin eräässä asuntoesittelyssä ja otimme häneen yhteyttä, koska hän vaikutti aktiiviselta ja positiiviselta välittäjältä. Asuntomme meni kaupaksi heti ja yhteistyö Paulin kanssa sujui hyvin.

MYYJÄ, LINDAL, KIRKKONUMMI
Arvio 10/10
3.3.2021

Erittäin asiallisesti ja hyvin hoidettu asuntokauppa! Asunnon myynti sujui vielä ennakoitua aikataulua nopeammin kuin oli ajateltu!

MIIKKA LEINONEN, LATOKASKI, ESPOO
Arvio 10/10
3.3.2021

Mahtavaa, muutamassa viikossa löytyi ostaja. Kiitos Pauli! :)

MIKA VALLASVUO, KOIVUKYLÄ, VANTAA
Arvio 10/10
3.3.2021

Pauli toimi välittäjänä sekä uuden kotimme ostossa että vanhan myynnissä. Asiointi hänen kanssaan oli luontevaa ja mukavaa. Pauli piti meidät kokoajan hyvin tilanteen tasalla ja kummatkin kaupat sujuivat nopeasti ja helposti. Paulilla on vahva ammattitaito ja voimme lämpimästi suositella häntä.

LASSE TAKALA, PAKKALA, VANTAA
Arvio 10/10
3.3.2021

5+++. Todella miellyttävä, asiallinen ja ennenkaikkea tehokas. Parissa viikossa asunto myyty hintaan, mistä oli puhe. Koko ajan olimme samaa mieltä miten kannattaa asiat hoitaa ja se todellakin toimi.

MIKA KOPONEN, VANTAANLAAKSO, VANTAA
Arvio 10/10
3.3.2021

Pauli hoiti kaiken esimerkillisesti. Tehokas ja miellyttävä!

EIJA SUOMINEN, MARTINLAAKSO, VANTAA
Arvio 10/10
3.3.2021

Nuori, luotettava, tyylikäs, itsevarma ja ammattilainen Pauli P. Jatka samaan malliin niin kaikki toimii ja ihmiset löytää koteja!

KATJA MADDALENA, MARTINLAAKSO, VANTAA
Arvio 10/10
3.3.2021

Pauli on pätevä ja tehokas. Ammattitaitoon yhdistyy upea kyky kohdata ihmisiä. Ystävällinen, palveluhenkinen, asiakasta arvostava ammattilainen ja persoona. Kaupoista jäi hyvä fiilis. Ykkönen alallaan, suosittelen lämpimästi!

KATJA MANNER, VIHERLAAKSO, ESPOO
Arvio 10/10
3.3.2021

Ensivaikutelman ansiosta en epäröinyt hetkeäkään tehdä toimeksiantoa tutustuttua ensin välittäjän osaamiseen. Myynti toteutui paremmin mitä olisin voinut toivoa.

MYYJÄ, MYYRMÄKI, VANTAA
Arvio 10/10
3.3.2021

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen. Näkee, että Pauli on innostunut työstään. Suosittelen ehdottomasti kaikille ja käytän itse jatkossa, jos tarve tulee. Yhteistyöstä jäi erittäin positiivinen fiilis.

LAURA SULIN, MYYRMÄKI, VANTAA
Arvio 10/10
3.3.2021

Asunnon myynti sujui tehokkaasti ja jopa nopeammin kuin odotin.

ANNA PUOLAKKA, TUOMARILA, ESPOO
Arvio 10/10
3.3.2021

Hankalaksi myyntikohteeksi osoittautunut asunto meni kuin menikin, kun Pauli jaksoi pitkäjänteisesti pitää näyttöjä ja soitella milloin minkäkin asian puolesta. :) Lisäksi pysyin koko ajan itse tilanteiden tasalla. Rehellisesti suositeltava myyntitykki!

NINA HELMI, HAVUKOSKI, VANTAA
Arvio 10/10
3.3.2021

Välittäjä hoiti kaikki asiat ensiluokkaisesti ja ammattitaidolla.

MYYJÄ, NEIDONKALLIO, KIRKKONUMMI
Arvio 10/10
3.3.2021

Ystävällinen, asiallinen ja asiantunteva. Asunto meni kaupaksi nopeammin kuin osasimme odottaa.

SATU VILLMAN, MARTINLAAKSO, VANTAA
Arvio 10/10
3.3.2021

Kaikki sujui täsmällisellä tarkkuudella. Ajan tasalla pitäminen oli ihailtavan tehokasta. Aina saavutettavissa!

JAMINA BERGHOLM, KIVENLAHTI, ESPOO
Arvio 10/10
3.3.2021

Kiitos, olen tyytyväinen mukavaan ja reippaaseen palveluun. Iloinen, ystävällinen, kohtelias asiakaspalvelija olet! Kiitos!

SIRPA TANSKANEN, LEPPÄVAARA, ESPOO
Arvio 10/10
3.3.2021

Pauli hoiti asunnonmyyntimme kiitettävästi kuukaudessa maaliin! Suosittelen lämpimästi tutuille ja tuntemattomillekin!

JUHO KINNUNEN, BRO, KIRKKONUMMI
Arvio 10/10
3.3.2021

Voin lämpimästi suositella Paulia! Asuntomme myynti oli sujuvaa ja kommunikointi selkeää sekä nopeaa - olimme koko ajan ajantasalla siitä mitä tapahtuu.

HANNA RAJALA, OLARI, ESPOO
Arvio 10/10
3.3.2021

Paulin kanssa oli huoletonta ja mukavaa asioida. Hän on erittäin ammattitaitoinen ja täysin oikealla alalla! Pauli sai meidän ensiasunnon myynnin tuntumaan vaivattomalta ja hoiti asiat moitteettomasti alusta loppuun. Suosittelemme lämpimästi Paulia kaikille, jotka haluavat myydä asuntonsa helposti ja mutkattomasti!

ELLA-NEA SALOVIRTA, MARTINLAAKSO, VANTAA
Arvio 10/10
3.3.2021

Täydet tähdet Paulille, nopeat kaupat syntyivät ja hinta oli siellä missä pitikin! Erittäin osaava, kaupannälkäinen ja aktiivinen kaveri, kaikki asiat hoituivat säntillisesti ja ajallaan. Palveluasenne sekä myyjän, että ostajan suuntaan huipputasolla. Vahva suositus, olit sitten myymässä tai ostamassa!!

MARKKU RIEKKOLA, HEIKKILÄ, KIRKKONUMMI
Arvio 10/10
3.3.2021

Erittäin loistavasti hoidettu asunnon välitysprosessi. Pauli oli todella ammattimainen ja sopivan rento! Piti jatkuvasti ajantasalla, missä mentiin. Ei mitään valittamista ja suosittelen kaikille! Kiitos!

ANTTI TUOMENOKSA, LAAJALAHTI, ESPOO
Arvio 10/10
3.3.2021

Pauli on ammattitaitoinen asunnonvälittäjä. Hän tiesi tarkalleen Vantaan Koivukylän yksiöni hintapyynnön ja asunto meni viikossa kaupaksi! Hänen kanssaan oli muutenkin mukava tehdä kauppaa. Suosittelen!

KATRI VIIKKI, KOIVUKYLÄ, VANTAA
Arvio 10/10
3.3.2021

Asuntoni myynnin hoitaminen sujui Paulin toimesta erinomaisesti. Riittävät lähtöselvitykset, ammattitason valokuvat ja markkinointi tehty kuten kuuluukin. Sain jatkuvasti tietoa myynnin, esittelyiden yms. etenemisestä. Välittäjänä myyjän etuja huolehtiva. Asunnosta saatiin lisäksi pyyntihinta!

TIMO LAITINEN, MARTINLAAKSO, VANTAA
Arvio 10/10
3.3.2021

Todella palvelualtis asenne ja piti erinomaisesti yhteyttä asiakkaaseen. Kohteen markkinointi hoidettiin hienosti ja yllättäen eteen tulleet myyntiin liittyvät lisätyöt hoidettiin vaivoja säästelemättä. Uskon, että saimme parhaan mahdollisen myyjän kohteellemme.

MARKUS PETTINEN, MALMINKARTANO, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Asiakaspalvelua parhaimmillaan! Ammattitaitoinen välittäjä, joka piti meidät ajan tasalla. Bonuksena meillä kaupat lyhyen myyntiajan jälkeen, eli ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Pauli on auttanut meitä myös uuden kodin etsinnässä kertomalla näkemyksensä meitä kiinnostavista kohteista. Suosittelen ehdottomasti!

KAISA KOTISALO, SUUTARILA, HELSINKI
Arvio 10/10
3.3.2021

Pauli on avoin, helppo hoitaa asiota yhdessä, rehellinen, asiansa osaava ja tehokas, mikään ei olisi voinut sujua paremmin. Ei voi olla tästä parempaa asunnonvälittäjää. Arvosanaan 10 antaisin Paulille toisen kympin lisää.

Myyjä, Pikku-Huopalahti
Arvio 9/10
11.11.2020

Loistava heppu. Väittäisin olevan täydellinen kiinteistövälittäjä.

Sami Luoma-aho, Kallio, Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020

Paulissa yhdistyi ammattimaisuus, myyntihenkisyys, ihmisläheisyys ja sosiaalisuus. Viimisen päälle asuntomyyjä siis. Jo ensi tapaamisesta syntyi luotettava asiakassuhde ja kommunikaatio koko prosessin läpi oli ensiluokkaista. Myyntihinnan hän arvioi hieman muita välittäjiä alemmaksi, mutta toteutunut hinta yllätti kyllä aivan kaikki positiivisesti.

Myyjä, Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020

Kiitos Paulille ammattimaisen hienosti hoidetuista asuntokaupoista. Paulin myynti- ja asiakaspalvelutaidot sekä juridinen osaaminen ovat erinomaiset. Hän ottaa kunnolla selvää tärkeistä asioista ja osaa vastata myös asunnonostajan kysymyksiin. Tärkeää myös, että hän on aina tavoitettavissa. Pauli on aktiivinen, positiivinen ja täynnä energia. Tsemppiä, Pauli!

OLGA JOEVEER, Itä-Hakkila, Vantaa
Arvio 9/10
11.11.2020

Pauli on äärettömän luotettava ja asiansa osaava asunnonvälittäjä. Pauli hoitaa kaiken. Minä huolehdin vain kodin laittamisesta edustuskuntoon. Aina ajallaan siellä missä pitääkin ja raportoi huolellisesti meneillään olevista asioista. En jatkossa edes mieti minkä välittäjän otan. Se on Pauli. Täys kymppi.

SATU PIHLHJERTA, Simonkylä, Vantaa
Arvio 9/10
11.11.2020

Paras myyjä asunnolleni mitä olisin voinut kuvitella! Asuin ja oleskelin koko toimeksiantoajan ulkomailla mutta asiat sujuivat kuin välimatkaa ei olisi ollut lainkaan. Olin koko ajan ajantasalla missä mentiin ja sieltähän se Pauli kaivoi lopuksi yhtiön myyntiennätyksen asunnolle!

ANNIKA MUSTALAHTI, Hakaniemi, Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020

Erityistä sinussa verrattuna muihin välittäjiin on kaupantekoon tähtäävä asenne.

HEIKKI RAUHALA, Kilo, Espoo
Arvio 9/10
11.11.2020

Miellyttävä, luotettava ja tehokas kuvaavat Paulin tyyliä hyvin. Suosittelen kaikille asunnon myyntiä harkitseville!

PAULA NIKKANEN, Tuomarila, Espoo
Arvio 9/10
11.11.2020

Jos kaipaatte vauhtia asunnon myyntiin, niin tässä on mies paikallaan siihen hommaan. Energinen, aikaansaava, mukava ja välittäjien joukosta erottuva. Ihan huima ero muihin välittäjiin nähden! Todella Rockstara! Kiitos yhteistyöstä!

Lea Höök, Vuosaari, Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020

Paras välittäjä, jonka olen kohdannut tähän mennessä. Osaava ammattilainen, joka piti meidät hyvin ajan tasalla. Asuntomme myytiin alle viikossa, ja Paulin avulla kaikki sujui mutkattomasti. Auttoi myös uuden asunnon etsimisessä.

DANIEL BELMOULOUD, Martinlaakso, Vantaa
Arvio 9/10
11.11.2020

Olimme tavanneet Paulin aikaisemmin eräässä asuntoesittelyssä ja otimme häneen yhteyttä, koska hän vaikutti aktiiviselta ja positiiviselta välittäjältä. Asuntomme meni kaupaksi heti ja yhteistyö Paulin kanssa sujui hyvin.

Myyjä , Kirkkonummi
Arvio 9/10
11.11.2020

Pauli toimi välittäjänä sekä uuden kotimme ostossa että vanhan myynnissä. Asiointi hänen kanssaan oli luontevaa ja mukavaa. Pauli piti meidät kokoajan hyvin tilanteen tasalla ja kummatkin kaupat sujuivat nopeasti ja helposti. Paulilla on vahva ammattitaito ja voimme lämpimästi suositella häntä

Lasse Takala, Pakkala, Vantaa
Arvio 9/10
11.11.2020

Homma toimi kaikin puolin erinomaisesti, minut pidettiin ajantasalla tilanteesta ja asunnon myynti hoitui määrätietoisella asenteella. Kämppäni myytiin kuudessa päivässä, nyt kun kaupat on tehty ja uutta asuntoa katselen saan Paulilta kullanarvoisia arvioita kiinnostavista kohteista.

Jussi Naukkarinen, Vallila, Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020

5 . Todella miellyttävä, asiallinen ja ennenkaikkea tehokas. Parissa viikossa asunto myyty hintaan, mistä oli puhe. Koko ajan olimme samaa mieltä miten kannattaa asiat hoitaa ja se todellakin toimi.

Mika Koponen, Vantaanlaakso, Vantaa
Arvio 9/10
11.11.2020

Huolellinen kohteen tietojen päivitys ja asuinalueen arvon tuntemus ennen myynnin aloitusta tuottivat nopeat kaupat luottamuksellisesti. Olen jo suositellut nuorta hyvin myyntiorientoitunutta välittäjää tuttavilleni.

LAURI SUUTELA, Munkkiniemi, Helsinki
Arvio 9/10
11.11.2020

Pauli on pätevä ja tehokas. Ammattitaitoon yhdistyy upea kyky kohdata ihmisiä. Ystävällinen, palveluhenkinen, asiakasta arvostava ammattilainen ja persoona. Kaupoista jäi hyvä fiilis. Ykkönen alallaan, suosittelen lämpimästi!

KATJA MANNER, Viherlaakso, Espoo
Arvio 9/10
11.11.2020

Pauli oli huippu ja myi mun asunnon 10 päivässä. Kaupat hän teki valtakirjalla mun ollessa jo ulkomailla. Kaikki toimi todella helposti ja vaivattomasti. Brilliant. Kiitos vielä!

JONAS HAGLUND, Tammisto, Vantaa
Arvio 9/10
11.11.2020

Hankalaksi myyntikohteeksi osoittautunut asunto meni kuin menikin, kun Pauli jaksoi pitkäjänteisesti pitää näyttöjä ja soitella milloin minkäkin asian puolesta. :) Lisäksi pysyin koko ajan itse tilanteiden tasalla. Rehellisesti suositeltava myyntitykki!

Nina Helmi, Havukoski, Vantaa
Arvio 9/10
11.11.2020
Löydä oma välittäjä