Taru Tuukkanen, Roof Group – Katso 2021 myyntitilastot ja arvostelut Kiinteistönvälittäjä | neliöhinta.fi
029 370 0190
ark. klo 9-17
Löydä välittäjä

Jätä arvio: Taru Tuukkanen

Anna ja jaa kokemuksesi välittäjän toiminnasta

Arvio 10/10
Arvio 1/10
Arvio 2/10
Arvio 3/10
Arvio 4/10
Arvio 5/10
Arvio 6/10
Arvio 7/10
Arvio 8/10
Arvio 9/10
Arvio 10/10

Vähintään 50 sanaa.

Kiitos arvioinnistasi!

Tee toinen arvonta! Anna arvio toisesta tuntemastasi välittäjästä.
Etsi välittäjä
Oletko myymässä asuntosi? Tee haku ja saat yhteydenotot alueesi parhailta välittäjiltä.
Tee haku

Taru on sinuun yhteydessä. Anna vielä yhteystietosi.

Kiitos!

Yhteydenottopyyntönne on vastaanotettu.
Taru Tuukkanen

Taru Tuukkanen

Kiinteistönvälittäjä LKV,LVV
Espoo, Helsinki, Vantaa
Arvio 10/10 (6)

Olen aktiivinen, vastaan viesteihin heti, rakastan työtäni ja pyrin tekemään sen aina mahdollisimman hyvin. Tyytyväiset asiakkaat ovat aina tavoitteena ja sellaisten saaminen motivoi työskentelemään kelloon katsomatta!

Suorittanut LKV-tutkinnon

ROOF Group Oy on perustettu vuonna 2013 ja sen toimialana on Kiinteistönvälitys. Roof Groupin toimialueina ovat: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Turku, Varsinais-Suomi, Kirkkonummi, Masala, Vihti, Lohja, Nummela, Hyvinkää, Nurmijärvi, Klaukkala, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Porvoo, Tuusula, Lahti.

Taru Tuukkanen - Tutkinnot/pätevyydet

Kiinteistönvälittäjä LKV,LVV

Yli 100
Myytyjä asuntoja yhteensä (2022)

Löydä alueesi
kiinteistönvälittäjät.

100% ilmainen välittäjänhaku ja vertailu.

Saat maksuttomat yhteydenotot max. 3 välittäjältä

Jo yli 1000 tyytyväistä toimeksiantoa

Taru Tuukkanen - Arvostelut

\"Lämmin suositus ja kiitos Roof Groupin Taru Tuukkaselle! Taloni myyntiprosessin aloittaminen oli minulle henkilökohtaisista syistä raskas ja Taru ymmärsi ja jousti tarpeideni mukaan. Kun homma lopulta laitettiin käyntiin, asunto myytiin hetkessä! Taru on ystävällinen ja periksiantamaton tehopakkaus, jolla on rautainen ote myyntiin ja asiakaspalveluun. Koin, että hän piti minua jatkuvasti ajan tasalla ja toimi vilpittömästi hyväkseni. Tarusta tuli lempivälittäjäni, johon luotan jatkossakin.”

Taru Tuukkanen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Jonna Utriainen, Espoo
10 Arvio 10/10

Kiitos kuuntelevasta ja asiantuntevasta asunnon välityksestä! Kaikki sujui oikein jouhevasti ja helposti, ja tuntui että meille luonnollisestikin iso ja tärkeä projekti oli myös Tarulle arvokas. Olen suositellut Tarua eteenpäinkin, koska tiedän että laatu on priimaa :)

Taru Tuukkanen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Jenni & Tuuli, Espoo
10 Arvio 10/10

Tämä kauppa ei todellakaan ollut helpoimmasta päästä! Tarun ammattitaito ja sinnikkyys toivat meille palkinnon, eli saimme asunnon myytyä. Yhteydenpito oli sujuvaa ja selvää heti alusta saakka. Kiitos Taru!

Taru Tuukkanen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Pirjo&Harri, Helsinki
10 Arvio 10/10

\"Taru todella halusi myydä yksiöni ja sen hän todellakin myös myi. Olin hämmästynyt kuinka kivuttomasti koko prosessi sujui. Yksi tapaaminen, kämppä nettiin ja muutamassa päivässä kaupat olikin jo tehty. Saimme asunnosta reilusti yli pyyntihinnan, enemmän kuin olin osannut odottaa siitä saavani. Tarulla oli mahtava asenne koko hommaan ja kaikki hoitui ammattimaisesti aivan pankkireissuun saakka. Viestintä oli selkeää, nopeaa ja vaivatonta, mutta samalla myös inhimillistä. Voin lämpimästi suositella Tarua välittäjäksi kenelle tahansa.”

Taru Tuukkanen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Heikki, Vantaa
10 Arvio 10/10

Kotimme myynti meni nappiin Tarun ja Roofin avustuksella! Ensi tapaamisesta lähtien uskoimme, että Taru on juuri oikea välittäjä myymään kotimme. Taru on avoin ja suora, joka loi heti rehellisen vaikutelman. Taru tunnetaan koripallouraltaan periksi antamattomana voittajana mikä sekin jo itsessään vaikutti päätökseemme suuresti. Tiesin että mitään ei tehdä puolivaloilla. Myyntisuunnitelma oli selkeä ja Tarusta välittyi luottavainen fiilis siitä, että koti saadaan nopeasti ja hyvään hintaan myytyä. Isoin huolemme oli oman lapsiperhearkemme pyörittäminen asunnon myyntiinlaiton ja näyttöjen ohessa. Kaikki hoitui kuitenkin paljon vaivattomammin ja nopeammin kuin osasimme toivoakaan. Myyntiinlaitto ja näytöt toteutettiin todella tehokkaasti, ja jo kahden näyttökerran jälkeen oli ostaja löytynyt ja Taru sai meille ostotarjouksen täydestä pyyntihinnasta! Kommunikointi Tarun kanssa oli avointa ja vaivatonta, ja saimme aina nopeat ja selkeät vastaukset kysymyksiimme. Tunsimme koko prosessin ajan olevamme hyvin tilanteen tasalla. Kiitos Taru ja Roof Group loistavasta palvelusta!

Taru Tuukkanen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Tuukka Kotti, Espoo
10 Arvio 10/10

I would be very happy to recommend Taru to anyone. I had decided to sell my home in Meilahti on my own when one day about two weeks into the sale, I was cold called by Taru. She had asked if we could meet at the earliest convenience and she would pitch her services to sell my home for me. I had already said no to about half a dozen estate agents offering the same, but I agreed to the meeting. Next day we met at my home and Taru presented her plan to represent the sale. She had very detailed plans for how to market, time, and present my home in the most favourable way in order to create a buzz around the listing. I was very impressed with her pitch and the next day decided to give her a chance for 30 days. Taru immediately went to work and created great marketing materials, spoke to the housing management, and did a thorough interview with me to ask all potential questions the prospective buyers would ask. She was determined to sell my home. Her commitment paid off in less than one week when she negotiated a great offer with the new buyer. I was more than impressed with her professionalism, commitment to selling my home, and her accessibility. Taru saw to every detail and even negotiated that the new owners would purchase some of the extra fittings not included in the home. 10/10 !!!

Taru Tuukkanen
10/10 Based on 1 Reviews 10
Chad, Helsinki
10 Arvio 10/10
Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä