Virve Rannela, RE/MAX – Katso 2021 myyntitilastot ja arvostelut Kiinteistönvälittäjä | neliöhinta.fi
029 370 0190
ark. klo 9-17
Löydä välittäjä

Jätä arvio: Virve Rannela

Anna ja jaa kokemuksesi välittäjän toiminnasta

Arvio 10/10
Arvio 1/10
Arvio 2/10
Arvio 3/10
Arvio 4/10
Arvio 5/10
Arvio 6/10
Arvio 7/10
Arvio 8/10
Arvio 9/10
Arvio 10/10

Vähintään 50 sanaa.

Kiitos arvioinnistasi!

Tee toinen arvonta! Anna arvio toisesta tuntemastasi välittäjästä.
Etsi välittäjä
Oletko myymässä asuntosi? Tee haku ja saat yhteydenotot alueesi parhailta välittäjiltä.
Tee haku
Välittäjää Virve ei ole vielä aktivoitu hakemistoomme ja hänestä ei ole täsmällisiä tietoja. Hae alueella toimivia aktiivisia välittäjiä nyt helposti.
Siirry hakuun
Virve Rannela

Virve Rannela

Myyntipäällikkö, LKV, LVV, KiAT
Vantaa, Helsinki
Arvio 1/10 (4)

Virve myy asuntoja alueella Vantaa, Helsinki. Virve tyoskentelee RE/MAX toimistossa.

Suorittanut LKV-tutkinnon

Remax on kansainvälinen kiinteistönvälitysliike, jonka päätoimialoina ovat kiinteistönvälitys, kiinteistömyynti, kiinteistövuokraus. Remax toimii useammassa kuin sadassa maassa, maailmanlaajuisesti RE/MAX-kiinteistönvälittäjiä on yli 113 000. Suomessa lähes 400 RE/MAX -kiinteistönvälittäjää. Remax aloitti toiminnan Suomessa vuonna 2006. Remaxilla on 35 toimistoa 15 paikkakunnalla: Espoossa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Järvenpäässä, Keravalla, Kirkkonummella, Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Lohjalla, Mäntsälässä, Oulussa, Porvoossa, Tampereella, Turussa, ja Vantaalla.

Virve Rannela - Tutkinnot/pätevyydet

Myyntipäällikkö, LKV, LVV, KiAT

30-50
Myytyjä asuntoja yhteensä (2022)

Löydä alueesi
kiinteistönvälittäjät.

100% ilmainen välittäjänhaku ja vertailu.

Saat maksuttomat yhteydenotot max. 3 välittäjältä

Jo yli 1000 tyytyväistä toimeksiantoa

Alueet

Tyypeittäin

Kerrostalo
70%
Rivitalo
20%
Omakotitalo
10%

Virve Rannela - Arvostelut

Älkää ihmiset missään tapauksessa tehkö sopimuksia Remaxin kanssa. Lähetin sähköpostia Re/max Suomen toimitusjohtajalle sen jälkeen, kun heidän välittäjänsä siirsi asuntomme rahat tuntemattomalle henkilölle, joka kavalsi ne loppujen lopuksi. Toimitusjohtaja pyysi minua laittamaan tietoa asiasta, jonka jälkeen ei enää vastannut viesteihin eikä puheluihin. Älkää tehkö sopimuksia Re/Maxin kanssa!

Virve Rannela
1/10 Based on 1 Reviews 10
Ekku, Helsinki
10 Arvio 1/10

Asuntokaupat epäonnistuivat täysin. Välittäjä oli osaamaton, eikä ollut halukas selvittämään asunnon ostoon liittyviä ongelmia. Välittäjä vähätteli myytävän kohteen rakenteellisia ongelmia. En voi suositella Virveä välittäjänä.

Virve Rannela
1/10 Based on 1 Reviews 10
Hanna, Helsinki
10 Arvio 1/10

Välittäjän asiantuntijuus ei vakuuttanut. Hän laiminlöi velvollisuuksiaan myyntiprosessissa. Yhteydenpito oli hankalaa ja asioiden hoitaminen venyi. En voi suositella.

Virve Rannela
2/10 Based on 1 Reviews 10
Anna, Helsinki
10 Arvio 2/10

Kertoi asiaan kuulumattomalle henkilölle missä ja milloin asuntokauppatilaisuutemme on, jonka jälkeen siirsi koko kauppasumman 235 000 € tämän kyseisen henkilön tilille myyjän käskystä huolimatta. Myyjä on tyttöystäväni ja lapsieni äiti. Kyseessä on hänen isänsä, joka vei rahamme. Itse en ollut asuntokauppatilaisuudessa, koska olin maalailemassa uutta asuntoamme. Näinhän ei luonnollisesti olisi käynyt jos olisin ollut paikalla. Tämä henkilö ei siis liittynyt mitenkään asuntokauppaan, ei omistanut prosenttiakaan asunnosta tms. Varokaa tätä Virve rannelaa. Hänen myyntinsä perustuu siihen, että hän yrittää ajaa hinnan mahdollisimman alas, jotta Asunto menisi nopeasti kaupaksi. Meidän asunnolla yritti samaa, mutta en suostunut, jolloin Saimme enemmän asunnosta, kun olisimme saaneet jos olisimme kuunnelleet Virve Rannelaa. Epäpätevämpää henkilöä ette kiinteistöalalla löydä!

Virve Rannela
1/10 Based on 1 Reviews 10
Ekku, Helsinki
10 Arvio 1/10
Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä