Miten vaikutat tietosuoja-asioissa | neliöhinta.fi
029 370 0190
ark. klo 9-17

Miten vaikutat tietosuoja-asioissa

Sinulla on oikeus saada tietoa, miten ja mitä henkilötietojasi käsitellään. Ajantasainen tietosuojaselosteemme on aina nähtävillä palvelussamme. Sinulla on oikeus tarkistaa tallennettuja tietoja ja pyytää tietojen oikaisua tai päivittämistä. Jos koet, että tiedoissasi on virhe, voit pyytää tietojesi oikaisua olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme info@neliohinta.fi .

Voit tietyissä tilanteissa pyytää meitä rajoittamaan tietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan sinua koskevat henkilötiedot, jos koet, että niitä käytetä sellaisiin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin eikä muuta laillista käsittelyperustetta ole. Jos et enää halua vastaanottaa meiltä sähköistä suoramarkkinointia, voit kieltää sen esim. markkinointiviestin lopusta löytyvän linkin kautta. Jos tietojen käsittely on kuitenkin tarpeen esimerkiksi lain noudattamiseksi tai antamasi suoramarkkinointikiellon kunnioittamiseksi, emme voi poistaa tietojasi.

Jos sinulla on kysymyksiä henkilötietojesi käsittelyyn liittyen, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Sinulla on oikeus tehdä henkilötietojen käsittelystä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos katsot että käsittely ei ole ollut lainmukaista.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä