Juha Kukkonen - Katso kokemuksia ja arvostelut

Juha Kukkonen – Katso kokemuksia ja arvostelut

Juha Kukkonen– Katso kokemuksia ja arvostelut

Juha Kukkonen on West Housen kiinteistövälittäjä. Juha toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Juhan ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Juha Kukkonen West House tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

West House

Westhouse LKV on toiminut vuodesta 1994 lähtien ja mahdollistanut yli 10 000 onnistunutta asuntokauppaa. He toimivat Etelä-Suomessa ja aluetuntemus on erityisen vahvaa pääkaupunkiseudulla. Yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli 1,3 miljoonaa euroa ja tulosta he tekivät 319 000 euroa. Toimitusjohtajana toimii Tuomas Tapani Helle.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä