Mari Varonen - Katso kokemuksia ja arvostelut

Mari Varonen – Katso kokemuksia ja arvostelut

Mari Varonen – Katso kokemuksia ja arvostelut

Mari Varonen on Kahdeksas Päivä Oy:n kiinteistövälittäjä. Mari toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Marin ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Mari Varonen Kahdeksas Päivä tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä 

Kahdeksas Päivä Oy

Kahdeksas Päivä Oy on vuonna 2006 perustettu kiinteistönvälitysyritys, jonka toimialana on kiinteistönvälitys, kiinteistömyynti ja kiinteistövuokraus.  Kahdeksas Päivä Oy:ssa toimii yli 100 kiinteistövälittäjää. Vuonna 2018 Kahdeksas Päivä Oy:n liikevaihto oli 11 367 000 EUR. Liiketuloksen ollessa tappiolla 1 795 000EUR. Toimitusjohtajana Kahdeksas Päivä Oy:ssa toimii Janne Paasimies.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä