Markku Hakala - Katso kokemuksia ja arvostelut

Markku Hakala – Katso kokemuksia ja arvostelut

Markku Hakala– Katso kokemuksia ja arvostelut

Markku Hakala on Kotijoukkueen kiinteistövälittäjä. Markku toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Markun ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Markku Hakala Kotijoukkue tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

Kotijoukkue

Kotijoukkue-ketju on perustettu vuonna 2009. Ketjun omistaa Suomen Kotijoukkue Oy ja jokainen ketjuun kuuluva kiinteistönvälitysliike on oma itsenäinen yhtiönsä, jolla on franchise-sopimus Suomen Kotijoukkue Oy:n kanssa. Vuonna 2019 Kotijoukkue toimii 15:llä paikkakunnalla ja ketju työllistää yli 100 kiinteistönvälitysalan ammattilaista. Ketju teki vuonna 2018 1,0 miljoonan liikevaihdollaan 46 000 euron tuloksen.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä