Mira Kasslin - Katso kokemuksia ja arvostelut

Mira Kasslin – Katso kokemuksia ja arvostelut

Mira Kasslin– Katso kokemuksia ja arvostelut

Mira Kasslin on Huoneistokeskuksen kiinteistövälittäjä. Mira toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Miran ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Mira Kasslin Huoneistokeskus tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

Huoneistokeskus

Huoneistokeskus Oy on perustettu vuonna 2003. Sen kotipaikka on Helsinki ja toimiala Kiinteistönvälitys, kiinteistömyynti, kiinteistövuokraus. Huoneistokeskuksen kiinteistönvälitys tarjoaa ammattitaitoista kiinteistönvälitysosaamista 300 ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistä suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita. YhteismyyntiTM-mallin ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Huoneistokeskus OY:n liikevaihto vuonna 2018 oli 17,0 miljoonaa euroa josta voittoa kertyi 252 000 euroa. Toimitusjohtajana toimii Matti Ilmari Bergendahl.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä