Mustafa Daham - Katso kokemuksia ja arvostelut
029 370 0190
ark. klo 9-17

Mustafa Daham – Katso kokemuksia ja arvostelut

Mustafa Daham– Katso kokemuksia ja arvostelut

Mustafa Daham on Kahdeksas Päivä Oy:n kiinteistövälittäjä. Mustafa toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Mustafan ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Mustafa Daham Kahdeksas Päivä Oy tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

Kahdeksas päivä Oy

Vuonna 2016 aloittanut Kahdeksas päivä on jatkumoa Jussi Karppisen vuonna 2006 perustamalle Suomen Asuntopalvelut -yritykselle. Kahdeksas päivä syntyi, kun yritys halusi muuttaa toimintatapojaan vastaamaan nykypäivän asunnonostajien tarpeita; näiden uudistusten myötä Suomen Asuntopalveluista tuli Kahdeksas päivä. Uudesta nimestä ja palveluistaan huolimatta yrityksellämme on siis jo yli kymmenen vuoden kokemus asuntokaupoista. Kahdeksas päivä on yksi kiinteistönvälitysalan suurimmista yrityksistä Suomessa ja heillä työskentelee noin 100 kiinteistönvälittäjää. Vuodessa he tekevät noin 2000 asuntokauppaa.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä