Pasi Saarinen - Katso kokemuksia ja arvostelut

Pasi Saarinen – Katso kokemuksia ja arvostelut

Pasi Saarinen– Katso kokemuksia ja arvostelut

Pasi Saarinen on Habitan kiinteistövälittäjä. Pasi toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Pasi ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Pasi Saarinen Habita tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

Habita

Habita on Suomessa syntynyt, kansainväliseksi kasvanut kiinteistöalan toimija, joka keskittyy asuntojen, toimitilojen ja yrityskiinteistöjen välitykseen. Toiminta alkoi Suomesta vuonna 1989. Nykyisin toimipisteitä on yhä laajemmalla alueella Euroopassa, ja he ovat jo saamassa jalansijaa muuallakin maailmassa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli 1,2 miljoonaa euroa. Tappiota yritykselle tuli 3000 euroa. Toimitusjohtajana toimii Mika Juhani Pärssinen.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä