Santeri Carlsson - Katso kokemuksia ja arvostelut
029 370 0190
ark. klo 9-17

Santeri Carlsson – Katso kokemuksia ja arvostelut

Santeri Carlsson – Katso kokemuksia ja arvostelut

Santeri Carlsson on Roof Groupin  kiinteistövälittäjä. Santeri toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Santerin ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Santeri Carlsson Roof Group tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

Roof Group on suomalainen kiinteistövälitysliike

ROOF Group Oy (2553470-3) on perustettu vuonna 2013 ja sen toimialana on Kiinteistönvälitys. Yrityksen viime tilikautena 12/2020, ROOF Group Oy teki 3,5 milj/ EUR liikevaihtoa ja sen tulos oli 226 000 EUR.  Roof Group Oy:lla on 21 työntekijää. Roof Groupin toimialueina ovat: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Turku, Varsinais-Suomi, Kirkkonummi, Masala, Vihti, Lohja, Nummela, Hyvinkää, Nurmijärvi, Klaukkala, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Porvoo, Tuusula, Lahti.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä