Tiina Björkman - Katso kokemuksia ja arvostelut

Tiina Björkman – Katso kokemuksia ja arvostelut

Tiina Björkman– Katso kokemuksia ja arvostelut

Tiina Björkman on OP-Kodin kiinteistövälittäjä. Tiina toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Tiinan ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Tiina Björkman OP-Koti tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

OP Koti Helsinki Oy LKV

OP-koti palvelee ympäri Suomen 170 toimistossa ja Heillä on maan kattava myyntiverkosto: 500 välittäjää, nettisivusto, jolla on 250 000 kävijää kuukaudessa sekä kattava markkinointi. Heidät on valittu luotettavimmaksi kiinteistönvälittäjäksi useana vuonna peräkkäin ja he ovat osa vakaata OP Ryhmää. Op Koti Helsingin liikevaihto vuonna 2018 oli 4,0 miljoonaa euroa josta voittoa jäi 423 000 euroa. Toimitusjohtajana toimii Kirsi Tenhunen.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä