Tuula Partanen - Katso kokemuksia ja arvostelut

Tuula Partanen – Katso kokemuksia ja arvostelut

Tuula Partanen – Katso kokemuksia ja arvostelut

Tuula Partanen on Huom! Kiinteistövälityksen kiinteistövälittäjä. Tuula toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Tuulan ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Tuula Partanen Huom! Kiinteistövälitys tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

Huom! Kiinteistövälitys on suomalainen kiinteistövälitysliike

Huom! Kiinteistönvälitys Oy on perustettu vuonna 2012 ja sen toimialana on Kiinteistönvälitys. Huomissa toimii yli 200 kiinteistövälittäjää. Huom! Kiinteistönvälitys Oy teki 4 432 000 EUR liikevaihtoa. Kiinteistönvälitys on osa Realia Group Oy:tä, joka on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Liiketoimintajohtaja Maija Jussila vastaa Huom!-ketjun toiminnasta valtakunnallisesti ja hän raportoi Realia Groupin toimitusjohtajalle.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä