Veli Myllylä - Katso kokemuksia ja arvostelut

Veli Myllylä – Katso kokemuksia ja arvostelut

Veli Myllylä– Katso kokemuksia ja arvostelut

Veli Myllyläon Bo LKV:n kiinteistövälittäjä. Veli toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Velin ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Veli Myllylä  Bo LKV tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

BO LKV on suomalainen kiinteistönvälitysliike.

Bo LKV:n toimistoja on Helsingin Ullanlinnassa, Espoossa, Porvoossa, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Oulussa. Bo LKV on perustettu vuonna 2015 ja sen toimialana on kiinteistönvälitys, kiinteistömyynti ja kiinteistövuokraus. Bo LKV:ssa toimii yli 170 kiinteistövälittäjää. Bo LKV on kasvanut liikevaihdossa mitattuna yli sata prosenttia jo neljän vuoden ajan. Bo LKV:n edellisvuoden liikevaihto oli 6,9 miljoonaa euroa. Vuonna 2018 liikevaihto kasvoi jo yli 15,2 miljoonaan euroon. Bo LKV myi vuoden 2018 aikana noin 2 300 asuntoa yli 600 miljoonan euron arvosta. Bo LKV:n ovat perustaneet yrittäjinä aiemmin toimineet pariskunnat Sirena ja Anssi Kiviranta sekä Anna Ritakallio-Mäkelä ja Tuomas Mäkelä. Bo LKV:n toimitusjohtajana toimii Tuomo Räsänen.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä