Vesa Sillman - Katso kokemuksia ja arvostelut

Vesa Sillman – Katso kokemuksia ja arvostelut

Vesa Sillman– Katso kokemuksia ja arvostelut

Vesa Sillman on Kotikatu LKV:n kiinteistövälittäjä. Vesa toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Vesan ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Vesa Sillman Kotikatu LKV tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

Kotikatu LKV

Kotikatu LKV on perustettu vuonna 2014. Sen kotipaikka on Helsinki ja toimiala Kiinteistönvälitys, kiinteistömyynti, kiinteistövuokraus. Kotikatu LKV on itsenäisten välitysliikkeeksi rekisteröityneiden kiinteistönvälitysalan ammattilaisten yhteismyynti- ja markkinointiorganisaatio, joka on Suomen kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyritys. Kaikki yrittäjät ovat LKV-kokeen suorittaneita. Toimitusjohtajana toimii Markku Kalevi Heinonen. Vuonna 2018 Kotikatu LKV:n liikevaihto oli 105 000 euroa ja tästä syntyi 6000 euron tappio.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä