Varo tätä virhettä valitessasi kiinteistönvälittäjää | neliöhinta.fi
029 370 0190
ark. klo 9-17

Varo tätä virhettä valitessasi kiinteistönvälittäjää

Väärä välittäjävalinta voi koitua sinulle kalliiksi

Välittäjäpalkkiovertailupalvelut mainostavat nimensä mukaisesti välityspalkkiota kiinteistönvälittäjän keskeisenä valitsemisperusteena. Mainoslauseet ovat yleensä: ”kilpailuta välittäjät” tai ”löydä halvin välityspalkkio”. Turhan moni asuntoansa myyvä keskittyykin liikaa kiinteistönvälittäjän saamaan palkkioon sen sijaan, että selvittäisi oikeasti kiinteistönvälittäjän osaamista ja kykyä saada asunnot myydyksi.

Kiinteistönvälittäjän valinta ei ole kuitenkaan sama kuin vaihtaisi sähköyhtiötä. Välittäjien osaamisessa, aluetuntemuksessa ja kyvyssä saada asunto myydyksi on isoja eroja. Halvin välittäjä voi olla sinulle kallein välittäjä. Oikea välittäjä voi saada usein jopa 10% paremman hinnan asunnostasi ja selvittää asiat siten, että et joudu vaikeuksiin asunnon myymisen jälkeen. Juuri tästä syystä välittäjän saama korvaus – esimerkiksi 2 vai 3% – on todella pieni verrattuna, mitä voit oikean välittäjän kanssa saavuttaa. Puhutaan siis tuhansista tai jopa kymmenistä tuhansista euroista! Huippuvälittäjä osaa luoda juuri sinun asunnollesi arvoa ja kiinnostusta asuntomarkkinoilla. Huippuvälittäjä näkee vaivaa asuntosi eteen, kun samaan aikaan halvin välittäjä ottaa asuntosi asuntojononsa jatkoksi ja tekee vain pakolliset näytöt ja nettisuoritukset.

 

Uusi ilmainen Neliöhinta.fi palvelu auttaa sinua etsimään alueesi parhaat välittäjät

Hyvän kiinteistönvälittäjän löytäminen on ollut arpapeliä. Uusi palvelu auttaa etsimään alueen parasta kiinteistönvälittäjää. Palvelu ehdottaa asunnonmyyjälle alueen viittä parasta välittäjää. Tämä ranking perustuu toteutuneisiin myyntitilastoihin ja -hintoihin.

Kokeile ja tee haku – katso tunnetko alueesi parhaat välittäjät.

Palvelu on maksuton. Palvelussa olevat välittäjät eivät myöskään maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa.

Löydä oma välittäjä