Väärä välittäjävalinta voi koitua sinulle kalliiksi | neliöhinta.fi

Väärä välittäjävalinta voi koitua sinulle kalliiksi

Oletko myymässä asuntoasi? Älä tee tätä virhettä.

Välittäjäpalkkiovertailupalvelut mainostavat nimensä mukaisesti välityspalkkiota kiinteistönvälittäjän keskeisenä valitsemisperusteena. Mainoslauseet ovat yleensä: ”kilpailuta välittäjät” tai ”löydä halvin välityspalkkio”. Turhan moni asuntoansa myyvä keskittyykin liikaa kiinteistönvälittäjän saamaan palkkioon sen sijaan, että selvittäisi oikeasti kiinteistönvälittäjän osaamista, aluetuntemusta ja kykyä saada asunto myytyä parhaaseen hintaa, maksimoiden myyntivoiton.

 

Välittäjien osaamisissa on paljon eroja

Kiinteistönvälittäjän valinta ei ole kuitenkaan sama kuin vaihtaisi sähköyhtiötä. Välittäjien osaamisessa, aluetuntemuksessa ja kyvyssä saada asunto myydyksi on isoja eroja. Halvin välittäjä voi olla Sinulle kallein välittäjä. Oikea välittäjä voi saada usein jopa 10% paremman hinnan asunnostasi ja selvittää asiat siten, että et joudu vaikeuksiin asunnon myymisen jälkeen. Juuri tästä syystä välittäjän saama korvaus – esimerkiksi 2 vai 3% – on todella pieni verrattuna, mitä voit oikean välittäjän kanssa saavuttaa. Puhutaan siis tuhansista tai jopa kymmenistä tuhansista euroista! Huippuvälittäjä osaa luoda juuri sinun asunnollesi arvoa ja kiinnostusta asuntomarkkinoilla. Huippuvälittäjä näkee vaivaa asuntosi eteen, kun samaan aikaan halvin välittäjä ottaa asuntosi asuntojononsa jatkoksi ja tekee vain pakolliset näytöt ja nettisuoritukset.

Selvitä helposti ja maksuttomasti alueesi parhaat välittäjät

Hyvän kiinteistönvälittäjän löytäminen on ollut aikaisemmin arpapeliä. Neliöhinta.fi auttaa etsimään alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät. Palvelun algoritmi listaa, esittelee ja yhdistää sinut alueesi parhaiten suoriutuviin välittäjiin. Välittäjät ovat analysoitu järjestykseen tilastollisen datan mukaisesti.

Toimi näin:

  • Tee maksuton haku palvelussa >> katso ja vertaa alueesi kiinteistönvälittäjät
  •  Saat yhteydenotot 1-3 alueesi parhaalta välittäjältä
  • Haastattele välittäjät ja pyydä heidät tekemään hinta-arvio asunnostasi
  • Valitse sinulle sopivin välittäjä ja sopikaa yhdessä, milloin ja miten asuntosi myydään.

Asunnonmyyntiprosessilla on aina taipumus kestää ja viedä aikaa. Miksi et tekisi asioita sen eteen jo nyt? Käytä vapautunut aikasi myynnin edistämiseksi.

Onnea asunnonmyyntiin!

 

Kirjoittanut: Petri Ruohonen

Hae maksuttomasti alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä