Viisi vinkkiä kuinka teet asunnostasi houkuttelevan näytölle | neliöhinta.fi

Viisi vinkkiä kuinka teet asunnostasi houkuttelevan näytölle

Näin teet asunnostasi houkuttelevan näytöille!

Onko myytävän asunnon stailauksella väliä? Kyllä on. Kaikki eivät sitä välttämättä koe tärkeänä, mutta niin kuin kaikessa, on ensivaikutelma tärkeä. Potentiaalinen asunnon ostaja tyypillisesti käyttää kaikkia aistejaan astuessaan asuntoon, joten tämä kannattaa ottaa huomioon, kun valmistelee asuntoa näytölle. Alla viisi vinkkiä, jotka ainakin kannattaa ottaa huomioon, kun valmistelet asuntoa näytölle.

Uusi palvelu löytää minuutissa alueesi parhaat kiinteistövälittäjät -> -> -> Tee maksuton haku

 

VIISI VINKKIÄ:

1. Jos asunto on tyhjä niin se kannattaa ehdottomasti kalustaa huoneiston koko huomioiden. Esimerkkinä; jos asunto on yksiö niin kalusta se niin, että tila toimii ja siellä on tarvittavat huonekalut ilman, että tila menee tukkoon. Kahden makuuhuoneen asunnossa taas kannattaa tuoda esiin, että ruokailutilaan mahtuu vähintään neljän hengen ruokapöytä. Jos itselläsi ei ole aikaa tai kalusteita tähän, saa ne helposti hankittua ulkopuoliselta palveluntarjoajalta.

2. Oli asunto kalustettu tai ei niin tärkeintä on, että asunto on putipuhdas. Se antaa raikkaan kuvan sekä viestii sitä, että asunnosta on pidetty hyvää huolta. Ennen ensimmäistä näyttöä kannattaa siis suorittaa perusteellinen siivous; Ikkunat tulisi pestä, kaikki pinnat pyyhkiä puhtaaksi sekä kylpyhuoneeseen kunnon tehopesu. Jos näyttöjä pidetään useampi, näyttöjen välissä riittää kevyt pintojen puhdistus.

3. Viherkasvit, tuoreet kukat ja yrtit tuovat eloa asuntoon. Kokeile myös tämän hetken trendiä; erilaisia kuivakukkia tai kaisloja esimerkiksi makuuhuoneessa.

4. Asunto kannattaa sisustaa minimaalisesti. Raivaa kaikki turhat kodinkoneet ja esineet piiloon, jotta tila ei näytä sotkuiselta eikä luo liikaa mielikuvia tiettyyn suuntaan. Koita luoda rauhallinen ja harmoninen kokonaisuus. Tarkemmin asunnon stailaamisesta voit lukea täältä.

5. Ensivaikutelma on tärkeä myös hajujen suhteen, joten vie roskat ja varmista, että asunnossa ei ole mitään ylimääräisiä tuoksuja. Tuuleta asunto kunnolla, jotta ilma on raikas. Vaihda puhtaat käsipyyhkeet kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Jos haluat luoda super houkuttelevan ja kotoisan tunnelman niin voit kokeilla vanhaa kikkaa; paista pipareita, sämpylöitä tai pullia ennen näyttöä 😉

Kirjoittaja: Elisa Wirkkala

 

Uusi ilmainen Neliöhinta.fi palvelu auttaa sinua etsimään alueesi parhaat välittäjät

Hyvän kiinteistönvälittäjän löytäminen on ollut arpapeliä. Uusi palvelu auttaa etsimään alueen parasta kiinteistönvälittäjää. Palvelu ehdottaa asunnonmyyjälle alueen viittä parasta välittäjää. Tämä ranking perustuu toteutuneisiin myyntitilastoihin ja -hintoihin.

Kokeile ja tee haku – katso tunnetko alueesi parhaat välittäjät.

Palvelu on maksuton. Palvelussa olevat välittäjät eivät myöskään maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa.

Löydä alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä