Vuosaaren asuntojen hintakehitys | neliöhinta.fi
029 370 0190
ark. klo 9-17

Vuosaaren asuntojen hintakehitys

KANNATTAAKO NYT MYYDÄ MYYDÄ ASUNTO VUOSAARESTA?

Pääkaupunkiseudun asuntojen hinnannousu näkyy myös Vuosaaressa. Keskimääräinen neliöhinta Etelä-Vuosaaressa oli 3208€/m2 ja Pohjois-Vuosaaressa 2993€/m2 (vuonna 2018). Hintojen trendi Vuosaaressa on nouseva: Etelä-Vuosaaressa trendi on +0,4-1,7% ja Pohjois-Vuosaaressa 0,1- 1,5%.

Neliöhinnat ovat nousseet Vuosaaressa useamman vuoden peräkkäin. Keskimääräinen neliöhinta on Etelä-Vuosaaressa 334€/m2 ja Pohjois-Vuosaaressa 481€/m2 kalliimpi kuin vuonna 2010.

Vastaus otsikon kysymykseen on kyllä – asunnon myyminen on nyt kannattavaa, tulet todennäköisesti saamaan asunnostasi paremman hinnan kuin ostohetkellä.

 

KATSO KETKÄ OVAT VUOSAAREN PARHAAT KIINTEISTÖVÄLITTÄJÄT

Uusi palvelu auttaa etsimään alueen parasta kiinteistönvälittäjää. Palvelu ehdottaa asunnonmyyjälle alueen viittä parasta välittäjää. Tämä ranking perustuu toteutuneisiin myyntitilastoihin ja -hintoihin.

Kokeile ja tee haku – katso tunnetko Vuosaaren parhaat välittäjät.

Palvelu on maksuton. Palvelussa olevat välittäjät eivät myöskään maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa.

Lähde: Reaktor Ai:n tekemä arvio asuntojen hinnankehityksestä

 

Löydä alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä