Andrei Koivumäki - Katso kokemuksia ja arvostelut
029 370 0190
ark. klo 9-17

Andrei Koivumäki – Katso kokemuksia ja arvostelut

Andrei Koivumäki– Katso kokemuksia ja arvostelut

Andrei Koivumäki on Neliöt Liikkuu LKV:n kiinteistövälittäjä. Andrei toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Andrei Koivumäki   Neliöt Liikkuu LKV tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

Neliöt Liikkuu LKV

Neliöt Liikkuu LKV on vuonna 2018 perustettu kiinteistönvälitysyritys, jonka ensimmäinen oma toimisto avattiin Helsinkiin 2019. Sen perustajaosakkaita ovat Andrei Koivumäki, Tuomas Kukko, Samu Siponen ja Daniel Levi. Neliöt Liikkuu LKV:n toimialat ovat kiinteistönvälitys, kiinteistömyynti ja  kiinteistövuokraus. Toimitusjohtajana Neliöt Liikkuu LKV:ssa toimii Tuomas Kukko.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä