Heidi Luumi - Katso kokemuksia ja arvostelut
029 370 0190
ark. klo 9-17

Heidi Luumi – Katso kokemuksia ja arvostelut

Heidi Luumi – Katso kokemuksia ja arvostelut

Heidi Luumi on kiinteistönvälitysyritys Maison Luumi Oy:n kiinteistövälittäjä. Tuula toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Heidin ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Heidi Luumi Maison Luumi Oy tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

Maison Luumi

Maison Luumi Oy on vuonna 2012 perustettu kiinteistönvälitysyritys, jonka ensimmäinen oma toimisto avattiin tammikuussa 2015 Espoon Tapiolaan. Yrityksen perustanut Heidi Luumi toimi ensimmäiset vuodet perinteikkään kiinteistönvälitysketjun nimen alla ensin alihankkijana ja sitten osakkaana ollen aina ketjun ykkösvälittäjä. Maison Luumi Oy:n toimialat ovat kiinteistönvälitys, kiinteistömyynti ja kiinteistövuokraus. Maisonluumi Oy:n liikevaihto oli vuonna 2018 913 000EUR ja liiketulos 165 000 EUR. Toimitusjohtajana Maison Luumi Oy:ssa toimii Heidi Luumi.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä