Jari Mikkonen - Katso kokemuksia ja arvostelut
029 370 0190
ark. klo 9-17

Jari Mikkonen – Katso kokemuksia ja arvostelut

Jari Mikkonen– Katso kokemuksia ja arvostelut

Jari Mikkonen on Kotikatu 365:n kiinteistövälittäjä. Jari toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Jarin ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Jari Mikkonen Kotikatu 365 tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

Kotikatu 365

Kotikatu365 -konseptin on kehittänyt Health City Finland. Se kuuluu suomalaiseen hyvinvointi- ja terveysalan COR Group -konserniin. Yhtiöt toimivat konseptiin perustuvien asuinalueiden hankekehittäjänä ja rakennuttajana.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä