Juha Savolainen - Katso kokemuksia ja arvostelut
029 370 0190
ark. klo 9-17

Juha Savolainen – Katso kokemuksia ja arvostelut

Juha Savolainen– Katso kokemuksia ja arvostelut

Juha Savolainen on Myyntiturvan kiinteistövälittäjä. Juha toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Juhan ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Juha Savolainen Myyntiturva tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

Myyntiturva

Myyntiturva on asuntosijoituspalveluiden markkinajohtajan Vuokraturvan myyntivälitykseen erikoistunut osa. Myyntiturva aloitti toimintansa toukokuussa 2012. Yrityksen palveluksessa on lähes sata asunnonvälityksen ammattilaista. Myyntiturva välittää asuntoja Suomen suurimmissa kaupungeissa – pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Oulussa.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä