Kauko Koskinen - Katso kokemuksia ja arvostelut

Kauko Koskinen – Katso kokemuksia ja arvostelut

Kauko Koskinen– Katso kokemuksia ja arvostelut

Kauko Koskinen on LKV Kauko koskinen Oy:n kiinteistövälittäjä. Kauko toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Kaukon ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Kauko Koskinen LKV Kauko koskinen Oy tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

LKV Kauko koskinen Oy

LKV Kauko koskinen Oy on perustettu vuonna 1978. Vuodesta 1989 alkaen heillä on ollut omat toimitilat Malmilla osoitteessa Malminkaari 5.  Toimitusjohtajana toimii kiinteistöneuvos Kauko Koskinen. Sen liikevaihto vuonna 2018 oli 256 000 josta voittoa kertyi 4 000 euroa.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä