Khalili Seyvan - Katso kokemuksia ja arvostelut

Khalili Seyvan – Katso kokemuksia ja arvostelut

Khalili Seyvan – Katso kokemuksia ja arvostelut

Khalili Seyvan on Roof Group Oy:n kiinteistövälittäjä. Khalili toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Khalili ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onkoKhalili Seyvan
Roof Group tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

Roof Group Oy

ROOF Group Oy (2553470-3) on perustettu vuonna 2013 ja sen toimialana on Kiinteistönvälitys. Yrityksen viime tilikautena 12/2017, ROOF Group Oy teki 624 000 EUR liikevaihtoa ja sen tulos oli 16 000 EUR. Yrityksen nettotulosprosentti oli 2,56%. Roof Group Oy:lla on kaksitoista työntekijää. Roof Groupin toimialueina ovat: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Turku, Varsinais-Suomi, Kirkkonummi, Masala, Vihti, Lohja, Nummela, Hyvinkää, Nurmijärvi, Klaukkala, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Porvoo, Tuusula, Lahti.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä