Leena Pennanen - Katso kokemuksia ja arvostelut

Leena Pennanen – Katso kokemuksia ja arvostelut

Leena Pennanen– Katso kokemuksia ja arvostelut

Leena Pennanen on Kiinteistömaailman kiinteistövälittäjä. Leena toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Leenan ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Leena Pennanen Kiinteistömaailma tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailma on valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju yli 100 myymälällä. Kiinteistömaailmalla on noin 700 kiinteistövälittäjää eri puolilla Suomea. Kiinteistömaailma Oy:llä on kaksi liiketoimintaa. Täyden palvelun kiinteistönvälitystä Kiinteistömaailma-brändin alla, jonka asuntomyymälät ovat itsenäisten franchisingyrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Asuntoaan itse myyviä Kiinteistömaailma auttaa Pala-palvelumme avulla. Kiinteistömaailma Oy on Danske Bankin täysin omistama tytäryhtiö. Kiinteistömaailman toimitusjohtaja on Erkki Heikkinen.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä