Mikko Aro - Katso kokemuksia ja arvostelut
029 370 0190
ark. klo 9-17

Mikko Aro – Katso kokemuksia ja arvostelut

Mikko Aro– Katso kokemuksia ja arvostelut

Mikko Aro on Prime House Oy LKV:n kiinteistövälittäjä. Mikko toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Mikon ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Mikko Aro Prime House Oy LKV tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

Prime House Oy LKV

Prime House Oy on vuonna 2003 perustettu aidosti kotimainen, yrittäjähenkinen kiinteistönvälitystoimisto. Jatkuva hintaseuranta, alueiden asiantuntemus ja usean kymmenen vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalla varmistavat luotettavan ja mahdollisimman oikean hinta-arvion. Nämä ovat Prime House Oy LKV:n peruskiviä. Vuonna 2018 liikevaihto oli 2,1 miljoonaa euroa ja tällä syntyi tulosta 113 000 euroa. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Ilkka Puhakka.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä