Nina Asteljoki - Katso kokemuksia ja arvostelut

Nina Asteljoki – Katso kokemuksia ja arvostelut

Nina Asteljoki– Katso kokemuksia ja arvostelut

Nina Asteljoki on Bulevardin Kotimeklarit Oy:n kiinteistövälittäjä. Nina toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Ninan ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Nina Asteljoki Bulevardin Kotimeklarit Oy LKV tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

Bulevardin Kotimeklarit Oy LKV

Bulevardin Kotimeklarit Oy LKV on yksityinen vuodesta 2002 pääkaupunkiseudulla toiminut perinteinen asiakaslähtöinen kiinteistönvälitysalan yritys. Toimisto sijaitsee Helsingin Ullanlinnassa, toiminta-alueena on koko pääkaupunkiseutu. Yritys tekee vuosittain n. 300 asunto- ja kiinteistökauppaa pienistä yksiöistä perheasuntoihin, arvohuoneistoihin ja kokonaisiin kerrostaloihin. Yrityksellä on myös ainutlaatuinen Russian Relations – konsepti, jonka kohderyhmänä ovat sekä Venäjällä, että Suomessa asuvat venäläiset asiakkaat, jotka haluavat sijoittaa Suomen asuntomarkkinoille. Yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli 1,7 miljoonaa euroa. Tulosta syntyi 111 000 euroa. Toimitusjohtajana toimii Nina Maria Asteljoki.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä