Päivi Corenius - Katso kokemuksia ja arvostelut

Päivi Corenius – Katso kokemuksia ja arvostelut

Päivi Corenius– Katso kokemuksia ja arvostelut

Päivi Corenius on House Companyn kiinteistövälittäjä. Päivi toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Päivin ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Päivi Corenius House Company tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

House Company

House Company LKV Oy on perustettu vuonna 1994. Sen kotipaikka on Helsinki ja toimiala Kiinteistönvälitys, kiinteistömyynti, kiinteistövuokraus. Toimitusjohtajana toimii Heli Susanna Ranne. Sen liikevaihto oli vuonna 2018 296 000 euroa josta voittoa kertyi 18 000€.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä