Pekka Lahtinen - Katso kokemuksia ja arvostelut
029 370 0190
ark. klo 9-17

Pekka Lahtinen – Katso kokemuksia ja arvostelut

Pekka Lahtinen– Katso kokemuksia ja arvostelut

Pekka Lahtinen on Kiinteistönvälitys Pekka Lahtinen Oy:n kiinteistövälittäjä. Pekka toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Pekan ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Pekka Lahtinen Kiinteistönvälitys Pekka Lahtinen Oy tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

Kiinteistönvälitys Pekka Lahtinen Oy

Pekka Lahtinen LKV on vuonna 2013 perustettu kiinteistönvälitysliike, jonka perustukset on luonut Pekka Lahtinen kymmenien vuosien vankalla kokemuksella. Tiimi koostuu viidestä timantinkovasta ammattilaisesta. He tarjoavat kiinteistönvälitystä pääasiassa Suur-Tapiolan alueella, mutta myös muualla Espoossa sekä Kauniaisissa, Helsingissä ja Vantaalla. Heidän toimistonsa sijaitsee osoitteessa Ukonvaaja 2 A, 02130 Espoo. Vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli 1 miljoonaa euroa ja tulosta sillä kertyi 91 000 euroa. Yrityksen toimitusjohtana toimii Pekka Lahtinen.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä