Pete Lind - Katso kokemuksia ja arvostelut

Pete Lind – Katso kokemuksia ja arvostelut

Pete Lind– Katso kokemuksia ja arvostelut

Pete Lind on Kiinteistönvälitys Pete Lind LKV Oy:n kiinteistövälittäjä. Pete toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Peten ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Pete Lind Kiinteistönvälitys Pete Lind LKV Oy tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

Kiinteistönvälitys Pete Lind LKV Oy

Auktorisoitu kiinteistönvälitystoimisto tarjoaa erittäin monipuolisia ja nykyaikaisia palveluita kuluttajalle. Toimistoni sijaitsee Keravalla kävelykadun tuntumassa perinteisesti kivijalassa, jossa voit pistäytyä vaikka kahville. Pete Lind LKV Oy käyttää kaikissa myyntikohteissani ammattivalokuvaajaa, vihkoesitteitä sekä tarvittaessa myös ilmakuvauksia.  Hänellä on myös käytössäni sähköiset työkalut, jolloin asiointi onnistuu myös verkossa. Kiinteistönvälitys Pete Lind LKV Oy on  Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsen.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä