Saija Hakola-Tikanoja - Katso kokemuksia ja arvostelut
029 370 0190
ark. klo 9-17

Saija Hakola-Tikanoja – Katso kokemuksia ja arvostelut

Saija Hakola-Tikanoja– Katso kokemuksia ja arvostelut

Saija Hakola-Tikanoja on Solid Housen kiinteistövälittäjä. Saija toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Saijan ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Saija Hakola-Tikanoja Solid House tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

Solid House

Solid House Oy LKV yrityksenä on toiminut alalla jo vuodesta 2012. He aloittivat ensimmäisten joukossa myytävien asuntojen stailaukset sekä laadukkaisiin asuntokuviin panostamisen. Yrityksessä työskentelee yli 40 henkilöä ja toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Salossa ja Porissa. Solid House Helsinki Oy:n toimitusjohtajana toimii Leena Tuijula.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä