Satu Salmela - Katso kokemuksia ja arvostelut

Satu Salmela – Katso kokemuksia ja arvostelut

Satu Salmela– Katso kokemuksia ja arvostelut

Satu Salmela on Remax kiinteistövälitysyrityksen kiinteistövälittäjä. Satu toimii pääsääntöisesti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo ja Kirkkonummi. Satun ammattinimike on LKV. Voit tehdä palvelussamme maksuttoman haun ja katsoa onko Satu Salmela Remax Kiinteistönvälitys tai joku muu alueesi kiinteistövälittäjistä sinulle sopivin välittäjä –> aloita haku tästä

REMAX

Remax on kansainvälinen kiinteistönvälitysliike, jonka päätoimialoina ovat kiinteistönvälitys, kiinteistömyynti, kiinteistövuokraus. Remax toimii useammassa kuin sadassa maassa, maailmanlaajuisesti RE/MAX-kiinteistönvälittäjiä on yli 113 000. Suomessa lähes 400 RE/MAX -kiinteistönvälittäjää.

Remax aloitti toiminnan Suomessa vuonna 2006. Remaxilla on 35 toimistoa 15 paikkakunnalla: Espoossa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Järvenpäässä, Keravalla, Kirkkonummella, Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Lohjalla, Mäntsälässä, Oulussa, Porvoossa, Tampereella, Turussa, ja Vantaalla. Remax Suomi Oy:n toimitusjohtaja on Pasi Aalto. Remax Suomen Liikevaihto vuonna 2018 oli 2 526 000 EUR ja liiketulos oli 246 000 EUR.

Neliöhinta.fi kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa sinulle alueesi parasta välittäjää

Neliöhinta.fi on suomen kattavin kiinteistövälittäjien hakukone. Palvelu kerää kokemuksia, arvosteluita ja ehdottaa asuntomyyntidatan pohjalta sinulle parasta kiinteistövälittäjää. Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä palvelussa muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaidensa kanssa. Neliöhinta.fi on Suomessa kehitetty. Tuotamme hinta -ja välittäjäarvioita ja pystymme ylpeänä palvelemaan isoa osaa suomalaisia.

Ei ole sama kuka myy kotisi – tee välittäjähaku yhdessä minuutissa

Neliöhinta.fi ehdottaa sinulle kolmea alueesi menestyneintä kiinteistövälittäjää. Löydät parhaan välittäjän kodillesi minuutissa.

Aloita haku –> tästä.

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä