Välittäjät - tietosuojakäytäntömme | neliöhinta.fi

Välittäjät – tietosuojakäytäntömme

Tietosuojakäytäntömme perustana on kunnioitus palveluidemme käyttäjien yksityisyyttä kohtaan. Käsittelemme henkilötietoja aina hyvän käsittelytavan ja voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Tietosuojaselosteessamme kerrotaan, mitä välittäjiin liittyviä tietoja ja mahdollisia muita tietoja keräämme ja miten niitä käsitellään. Selostetta sovelletaan kaikkien tarjoamiemme verkkopalveluiden osalta ja kolmannen osapuolen sosiaalisten verkostojen (esim. Facebook) osalta.

Tiivistelmä

Tässä tiivistelmässä kerrotaan, millaisia tietoja keräämme, mihin niitä käytetään ja minkälaisia vaikutusmahdollisuuksia sinulla on. Tiivistelmän alapuolelta voit lukea koko selosteen.

Miksi keräämme tietoja?
Palvelun välittäjätietojen käsittelyn tarkoituksena helpottaa asunnonmyyjää kiinteistönvälittäjän löytämisessä, mahdollisessa vertailemisessa ja mahdollistaa välittäjien suoriutumisen arvioinnin/palautteen antamisen.

Millaisia tietoja keräämme ja mistä niitä kerätään?
Käsittelemämme kiinteistövälittäjien tai asunnonmyyjien tiedot saamme suoraan välittäjältä, joka kirjaa tietojaan palveluumme tai tieto kerätään julkisista tietolähteistä kuten verkkosivuilta ja some-kanavista.

Kuinka kauan tietoja säilytetään?
Säilytämme tietoja sen ajan kuin käyttötarkoituksen mukaan on tarpeen ja voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Millaisia vaikutusmahdollisuuksia sinulla on?
Sinulla on oikeus saada tietoa, miten ja mitä henkilötietojasi käsitellään. Ajantasainen tietosuojaselosteemme on aina nähtävillä palveluissamme.

Voit tutustua tietosuojakäytäntöömme tarkemmin lukemalla alla olevan selosteen kokonaisuudessaan.

Neliöhinta Solutions Oy:n tietosuojaseloste

Mitä tietoja käsittelemme?

Miten vaikutat tietosuoja-asioissa?

Virheellinen tieto ja sen päivittäminen

Rekisterinpitäjä ja tietosuojaselosteen päivittyminen

Tutustu myös:
Evästekäytäntöömme

Välittäjien kasvokuvia
Löydä oma välittäjä